Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2013. Augusztus 23. 09:28, péntek | Helyi

Abroncsadományozási program

Abroncsadományozási program

Folytatja egyedülálló abroncsadományozási programját a Hankook Tire Magyarország Kft.

A Hankook Tire Magyarország abroncsadományozási programot hirdetett annak érdekében, hogy olyan szervezeteket segítsen, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. A programra az erre a célra létrehozott www.hankookadomany.hu honlapon keresztül lehet jelentkezni. A vállalat olyan kisebb alapítványok és egyesületek számára kíván segítséget nyújtani, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.

A 2013. augusztus 22-én induló www.hankookadomany.hu oldalon a jelentkező szervezetek legfeljebb 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook gumiabroncsra adhatják le igényüket, a beadási határidő 2013. szeptember 25-tel zárul. Feltétel, hogy a regisztráló szervezet közhasznú vagy kiemelten közhasznú alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi formával rendelkezzen; és minimum 5 éve tevékenykedjen például a vér- vagy szervszállítás, betegszállítás, gyermekmentés koraszülött mentés, gyermekedukáció vagy bűnmegelőzés területén.

A kedvezményezett szervezeteket a Hankook a program anyagi kerete erejéig és a kért abroncsok elérhetőségének függvényében választja ki, majd elektronikus úton értesíti 2013. október 1-je után. Az egyedülálló program révén a vállalat célja a leginkább támogatásra szoruló szervezetek magyarországi tevékenységének támogatása, valamint a közúti közlekedésük biztonságának elősegítése.

A rendhagyó kezdeményezés a Hankook Tire Magyarország 2012-ben indított Hankook Abroncsadományozási Programjának második akciója, amely a vállalat CSR stratégiájának szerves részét képezi. A program keretében a vállalat 2012-ben több mint 1300 téli gumiabroncsot adományozott három szervezetnek – az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak és a Magyar Vöröskeresztnek. Az adomány értéke több mint 20 millió forint volt, így ez volt minden idők addigi legnagyobb abroncsadománya Magyarországon. A kisebb intézmények segítésére irányuló kezdeményezés mellett a Hankook 2013-ban is tervezi országos hatáskörű szervezetek támogatását is.

Címkék: abroncs, adomány, hankook

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 16. 10:45, szombat | Helyi

Fejlesztés- 1,8 Mrd Ft-ot fordítottak a dunaújvárosi Interspar -ra

Spar Magyarország nem állt meg a fejlesztésekben

2020. Május 07. 07:30, csütörtök | Helyi

Dunaújváros mellett ruház be a török Yaris Kabin

A munkahelyeket teremtő új befektetéseknek köszönhetően Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

2020. Április 09. 09:29, csütörtök | Helyi

Egy napra önkéntesnek állt a polgármester és a képviselő

Első kézből szerzett tapasztalatokat Pintér Tamás a nyugdíjasok ellátásáról

2020. Március 26. 21:11, csütörtök | Helyi

Rendhagyó, rendkívüli közgyűlés 03-26.

Pintér Tamás polgármesterrel együtt a jegyző és a Rajta, Újváros képviselői valamint még néhányan a városháza nagy légterű rendezvénytermében tartottak közgyűlést.