Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 23. 09:28, péntek | Helyi

Abroncsadományozási program

Abroncsadományozási program

Folytatja egyedülálló abroncsadományozási programját a Hankook Tire Magyarország Kft.

A Hankook Tire Magyarország abroncsadományozási programot hirdetett annak érdekében, hogy olyan szervezeteket segítsen, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. A programra az erre a célra létrehozott www.hankookadomany.hu honlapon keresztül lehet jelentkezni. A vállalat olyan kisebb alapítványok és egyesületek számára kíván segítséget nyújtani, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.

A 2013. augusztus 22-én induló www.hankookadomany.hu oldalon a jelentkező szervezetek legfeljebb 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook gumiabroncsra adhatják le igényüket, a beadási határidő 2013. szeptember 25-tel zárul. Feltétel, hogy a regisztráló szervezet közhasznú vagy kiemelten közhasznú alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi formával rendelkezzen; és minimum 5 éve tevékenykedjen például a vér- vagy szervszállítás, betegszállítás, gyermekmentés koraszülött mentés, gyermekedukáció vagy bűnmegelőzés területén.

A kedvezményezett szervezeteket a Hankook a program anyagi kerete erejéig és a kért abroncsok elérhetőségének függvényében választja ki, majd elektronikus úton értesíti 2013. október 1-je után. Az egyedülálló program révén a vállalat célja a leginkább támogatásra szoruló szervezetek magyarországi tevékenységének támogatása, valamint a közúti közlekedésük biztonságának elősegítése.

A rendhagyó kezdeményezés a Hankook Tire Magyarország 2012-ben indított Hankook Abroncsadományozási Programjának második akciója, amely a vállalat CSR stratégiájának szerves részét képezi. A program keretében a vállalat 2012-ben több mint 1300 téli gumiabroncsot adományozott három szervezetnek – az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak és a Magyar Vöröskeresztnek. Az adomány értéke több mint 20 millió forint volt, így ez volt minden idők addigi legnagyobb abroncsadománya Magyarországon. A kisebb intézmények segítésére irányuló kezdeményezés mellett a Hankook 2013-ban is tervezi országos hatáskörű szervezetek támogatását is.

Címkék: abroncs, adomány, hankook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.