Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Szeptember 12. 20:24, vasárnap | Helyi

Acélbikák-egy sima, egy fordított

Acélbikák-egy sima, egy fordított

Két mérkőzést is játszott a hétvégén a Dab.Docler jégkorong csapata. A Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatát hazai pályán kiütötték az Acélbikák, de a Vasastól idegenbeli találkozón két góllal kikaptak.

A fehérváriak ellen már a második percben zörgött a vendégek hálója Hegyi találata után. Nem sokkal később Azari, Galanisz és Magosi is betalált, így pillanatok alatt négy gól lett a különbség. A harmadban Azari még egyszer eredményes volt, így gyakorlatilag az első játékrészben eldőlt az összecsapás. A folytatásban jól tartotta magát a vendég gárda, és csak 2-1 arányban nyerték a hazaiak a második felvonást. A fináléban aztán nagyon kijött a lépés Lencséséknek, és további hét gólt lőve 14-1 arányban győzték le a Volánt.

A gólzáporos győzelem jó alapot jelenthetett volna a budapesti folytatáshoz. A Vasas elleni összecsapáson azonban úgy tűnt, hogy a gólzsák kiürült a fehérvár legyőzésével. Az első harmadban még kettős emberelőnyből sem sikerült gólt elérni, így az első húsz perc végén gólnélküli állással vonulhattak pihenőre a csapatok. A második játékrészben sajnos Popovics és Szappanos találatával két gól szerzett a hazai gárda, melyre nem volt válasza a vendég gárdának. A záró harmadban Somogyi révén növelte az előnyét a Vasas, melyre Kiss Ákos tudott csak válaszolni. Győzött tehát a Vasas 3-1 arányban, így az Acélbikák elszenvedték első vereségüket a bajnokságban.

Dab.Docler - Sapa Fehérvár AV19 14-1 (5-0, 2-1, 7-0)

Dab.Docler: Becze, Hegyi 1, Pozsgai (1), Azari 3 (2), Galanisz 3 (4), Kiss Á. (4), Martinka (1), Varga (5), Metcalfe 2, MacSweyn (1), Magosi 2, Lencsés (1), Kiss D., Szilassy 1 (1), Papp V. 1 (1), Mestyán, Győri, Jonkl 1, Virág (1), Szepessy. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Vasas HC - Dab.Docler 3-1 (0-0, 2-0, 1-1)

Dab.Docler: Sevela, Pozsgai, Hegyi, Kiss Á. 1, Galanisz, Azari, Martinka, Varga, Magosi, MacSweyn, Metcalfe, Lencsés, Kiss D., Mestyán, Szilassy, Papp V., Jonkl, Virág, Papp Cs. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.