Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Január 20. 09:20, péntek | Helyi sport

Acélbikák nyílt napja

Acélbikák nyílt napja

Nyílt napra invitálják a Dab.Docler utánpótlás csapatai és vezetői az érdeklődőket és a sajtó képviselőit január 22-én, vasárnap. Izgalmas programok, bemutatók várják a kilátogató kicsiket és nagyokat a dunaújvárosi jégcsarnokba

A programdömping kezdete előtt, délelőtt 10:15-től az Acélbikák ifjúsági csapata húz mezt, hogy megmérkőzzön az ISK-HSC Csíkszereda csapatával.

A nyílt nap déli tizenkét órakor veszi kezdetét: akkor Somogyi Szabolcs erőnléti edző vezetésével száraz edzés bemutatót láthatnak – a bátrabbak akár tapasztalhatnak – jó idő esetén a szabadban, borongósabb körülmények között a csarnok oltalmában.

Félórányi mozgást követően következik egy jeges edzés bemutató – itt az Acélbikák kapusedzője, Berényi Norbert lesz a karmester.

Ezután a szupermini és mini korosztályokon lesz a sor: az utánpótlásedző Babic Vladimir, illetve két Acélbikánk, Peterdi Imre, valamint Strenk Hunor közreműködésével láthatnak egy bemutató edzést a kilátogatók.

Egy órától aztán – szintén Babic Vladimir vezetésével – a kölyök korosztály bemutató edzése következik, utánuk pedig, a nagycsapat másodedzőjével, Szilassy Zoltánnal, illetve az utánpótlás vezetőedzőjével, Szakács Ferenccel kiegészülve lép jégre a serdülő és ifi alakulat.

A nap zárásaként 13.45-től az összes korosztály, illetve a kilátogatók és a szakmai stáb is összeáll egy közös fotó erejéig.

A remek program nem titkolt célja, hogy minél több gyermek megismerje és megszeresse a jégkorongot, s természetesen ezzel párhuzamosan az is, hogy néhány év múlva is elmondhassuk magunkról: még mindig Dunaújváros adja a legjobb hokisokat az országnak...

A rendezvény plakátját mellékeltem.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt