Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Szeptember 19. 19:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Acélbikák

Adok-kapok: Győzelem a Steaua ellen

Adok-kapok: Győzelem a Steaua ellen

Újabb nehéz mérkőzésen van túl a Dab.Docler jégkorong csapata Romániában. Az Acélbikák hosszabbításban tudták legyőzni a Steaua Rangers gárdáját a MOL Ligában.

Erdélyi útján már egyszer győzni tudott pénteken a Brassó ellen az újvárosi együttes, és vasárnap délelőtt is a siker reményében lépett jégre a gárda a Steaua ellen. Jól indult a találkozó a Dunaújváros számára, Martinka nagy lövéssel megszerezte a vezetést. A folytatásban azonban feltámadt a hazai együttes, és egyenlíteni tudott. A döntetlennel befejezett első játékrész után gólpárbajba kezdtek a csapatok.

A második harmad elején Szilassy ismét az Acélbikáknak szerzett előnyt, de jött a román henger, és sorozatban ütött három góllal átvették a vezetést a hazaiak. (5-3) A befejező játékrészben viszont a Dab. volt a harcosabb, és Virág, Martinka valamint Azari révén három gólt ütött. A hajrának egygólos Acélbikák vezetéssel futottak neki a csapatok, amikor egy furcsa bírói ítélet után büntetőből kiegyenlítettek a hazaiak. A találkozó döntetlennel zárult így jöhetett a hosszabbítás. (6-6) Nem kellett várni sokat a ráadásban a győztes találatra, MacSweyn megszerezte a Dunaújváros mindent eldöntő gólját, így az Acélbikák két sikerrel zárták a Romániában töltött hétvégét.

 

Steaua Rangers - Dab.Docler 6-7 (1-1, 4-2, 1-3, 0-1) hosszabbítás után

Dab.Docler: Becze, Hegyi, Pozsgai, Azari 2, Galanisz, Magosi (1), Martinka 2 (1), Varga (2), Metcalfe, MacSweyn 1, Kiss Á., Lencsés (1), Kiss D., Papp V., Szilassy 1 (1), Mestyán (1), Győri, Jonkl, Virág 1, Papp Cs., Sevela (kapus) Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.