Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Október 05. 07:24, szerda | Helyi

Ahol fáznak, már meleg van

Ahol fáznak, már meleg van

Szezon előtt is lehet kérni a fűtést.

- A fűtés szezon „ hivatalos” dátuma október 15 , de ahogy már városunk lakói már tudják már október 15. előtt is igénybe vehetik a távhő-szolgáltatást - tájékoztat bennünket S. Hegedűs Ambrus, a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. távhő-szolgáltatási üzemigazgatója.
A lehűlés miatt ugyanis már nagyon sok társasház kérte a fűtés elindulását. A szezon előtt a fűtés bekapcsolást kizárólag a közös képviselők kérhetik, hozzájuk kell fordulni igényeikkel a társasházak lakóinak.
Kérés nélkül csak október 15. után indítja el a távfűtést a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. Illetve abban az esetben, kapcsolják be a fűtést a helyi rendeletünk szerint, ha a napi középhőmérséklet két napon keresztül nem haladja meg a 12 fok Celsiust, illetve egy nap 10 fok alá csökken.
- Igyekeztünk felkészülni arra, ha bármelyik közösség bármikor fűtést szeretne, rendelkezésre tudjunk állni, de ennek ellenére a tömeges kérelmeknél nagyon feszített tempóban dolgozunk. A legtöbb társasház önálló hőközpont is, így minden egyes tömbben külön-külön kell a fűtés elindításával kapcsolatos teendőket elvégezni, s az ellenőrzéseket lefolytatni. A szabályozható távfűtéssel rendelkező fogyasztóinknak javasoljuk, hogy érdemes a megfelelő légtelenítés érdekében a fűtés indulásakor 5-ös fokozatra állítani legalább egy napig a szelepeket. Természetesen a legkörültekintőbb felkészülésünk mellett is adódhatnak az egyes lakásokban kisebb problémák. Igyekszünk ezeket minél gyorsabban kijavítani.
A távhőszolgáltatási üzemigazgató felhívta arra is a figyelmet, hogy amennyiben hibát észlelnek, a társaság 24 órán keresztül működő hibabejelentésén, az Építők útja 1. szám alatt, illetve a 25/413-622, 411-528-as telefonszámokon megtehetik észrevételeiket.

Címkék: ősz, dunaújváros, fűtés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.