Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 31. 09:06, szombat | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu, fotó: dunaujvaros.com (Ónodi Zoltán felvétele)

Ajándék a polgármesternek az akadémiától

Ajándék a polgármesternek az  akadémiától

Csapatképpel, versenymezzel lepte meg a DKKA vezetése Cserna Gábor polgármestert.

Mint a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának egyik legnagyobb szurkolója, természetesen városunk polgármestere, Cserna Gábor (a képen jobbról) is folyamatosan figyelemmel kíséri az akadémisták szereplését. Éppen ezért is kereste fel az akadémia tulajdonosának, Dunaújváros önkormányzatának első számú képviselőjét ma délelőtt Nyakacska Zsolt, (a képen balról) akadémiánk ügyvezető igazgatója, s számolt be a felnőtt gárda és az utánpótlás felkészüléséről, majd egy kisebb ajándékkal is kedveskedett a városvezetőnek.

Nyakacska Zsolt elmondta, felkészülésük sikeres volt, a különböző előkészületi mérkőzések eredményei, a találkozókon nyújtott játék mindenképpen biztató a jövőre nézve. Ügyvezetőnk kiemelte, hogy idén egy nagyon egységes és fiatal csapatot sikerült összerakni az új igazolásokkal. "Mindenünk kész, nagyon várjuk a bajnoki rajtot, s természetesen sok szeretettel várjuk polgármester urat minden hazai mérkőzésünkön" – mondta Nyakacska Zsolt, majd átadta ajándékainkat, egy csapatfotót és egy speciális feliratozású versenymezt városunk polgármesterének.

Cserna Gábor nagy örömmel fogadta az ajándékot, majd felelevenítette a közelmúlt történéseit, a májusi évadzárót, a felkészülés kezdetét, a szurkolói ankétot, az edzőmérkőzéseket, s elmondta, hogy a csapathoz hasonlóan ő is izgatottan várja a bajnokság kezdetét.

"A személyi feltételek adottak, a vezetők, a technikai munkatársak és az edzők vonalán is, a szurkolók eleve adottak, az egyesület lehetőségei adottak, szóval nagyon sok sikert szeretnék kívánni ügyvezető igazgató úrnak, a felnőtt és utánpótlás csapatoknak is az új szezonhoz, melyhez a város továbbra is minden támogatást megad. Végezetül arra kérek mindenkit, jöjjön ki felnőtt együttesünk első hazai bajnokijára, szeptember 7-én a sportcsarnokba, hogy együtt buzdítsuk a csapatot az Érd ellen találkozón, én ott leszek!" – fogalmazott Cserna Gábor polgármester.

Olvasható a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.