Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2011. Augusztus 16. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Akció a hajléktalantelepen - a java még hátravan

Akció a hajléktalantelepen - a java még hátravan

A csepeli erdőben talált négy holttest miatt a rendőrség országszerte ellenőrzi a hajléktalantelepeket. A részleteket Pintér Sándor már egyeztette Hatala József országos rendőrfőkapitánnyal.

A csepeli önkormányzat már tavasszal megkezdte a hajléktalantelepek feltérképezését, illetve a hajléktalanok nevének összeírását. Jó néhányukat már elköltöztették a csepeli erdőből, azonban többen néhány napja visszaköltöztek. A hírTV helyszíni tudósítója elmondta, Darudombon a panelházaktól csupán 100 méterre, az erdőben él jó néhány olyan hajléktalan, akik nemrég költöztek vissza. A közterület-felügyelők próbálták őket igazoltatni, de nem rendelkeztek megfelelő papírokkal, így rendőröket kellett hívni, akik elvitték őket.

Az önkormányzat vezetője elmondta, már régóta próbálják felszámolni a különböző hajléktalantelepeket, ahol eddig 300 köbméter szemetet gyűjtöttek össze, de még további 600 köbmétert kéne, aminek a költsége több tíz millió forint lesz.

Információnk szerint csütörtökön nagyszabású razziát tartanak, amikor a hajléktalanokkal élő harci kutyák számát is feltérképezik. (da)

hírTV

Címkék: hajléktalan

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 18:08, vasárnap | Kék hírek

Igazoltatásból elfogás - Drog került elő

Vonaton bukott le az a budapesti férfi, akit a váci rendőrök igazoltattak. Papírjaival semmi probléma nem volt, csomagjainak tartalmával annál inkább.

2020. Október 25. 05:00, vasárnap | Kék hírek

Tűzben halt meg egy férfi Dunakeszin

Meghalt egy férfi vasárnap egy kigyulladt házban Dunakeszin - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

2020. Október 24. 17:07, szombat | Kék hírek

Elítélte a bíróság a rendőröket gáz-riasztófegyverrel fenyegető férfit

A bíróság 4 év 6 hónap börtönre ítélte nem jogerősen hivatalos személy elleni erőszak miatt azt a férfit, aki gáz-riasztófegyvert fogott a vele szemben intézkedő rendőrökre Debrecenben.

2020. Október 23. 16:00, péntek | Kék hírek

Indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Nagytőkén

Harmincnyolc tő indiai kendert, nyolckilónyi betakarított növényt és más kábítószereket találtak a rendőrök egy szentesi férfi ingatlanjain