Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2013. Február 22. 20:47, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Álapácákat értek kocsmázáson zárás után

Álapácákat értek kocsmázáson zárás után

Álapácák tucatjait érte kocsmázáson zárás után egy éjszaka kétszer is a rendőrség Írországban. Az illegális időszakban nyújtott kiszolgálás büntetéseként 700 euróra megbírságolták a kocsmárost - adta hírül a BBC.

Christy Walsh-nak Listowelben van italmérése. A bűnös napon segített megszervezni egy jótékonysági rendezvényt, amelyre 1436-an öltöztek apácának és Guinness-rekordot döntöttek. Közülük érkeztek a kocsmába zárás után a vendégek tökéletes apácaruhában, mivel a rekordhoz ellenőrizték az öltözéket a fityulától a fekete cipőig.
A rendőrség először éjjel háromnegyed kettőkor kopogtatott be a kocsmába. Akkor 30 álapácával szembesült. Hajnali négy óra után tíz perccel másodszor is tiszteletüket tették a rend őrei, és még mindig találtak húsz álapácát. A kocsmáros akkor ott sem volt, mert vendégeket vitt haza autójával. Walsh szerint az álapácák közül is sokan csak taxira vártak a kocsmában, a 3 ezer lelkes településen ugyanis egy tipikus szombat éjen mintegy tíz taxi van szolgálatban.
A kocsmáros meglehetősen kiábrándítónak tartja megbírságolását, de azzal vigasztalja magát, hogy a jótékonysági rendezvény sikeres volt, 26 ezer euró adomány gyűlt össze.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 17:05, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! Paradicsomos-szardellás tagliatelle - VIDEÓ

Gyors és egyszerű olasz tésztát szeretnél készíteni, ami finom is? Robi mutat nekünk egyet!

2020. Szeptember 24. 16:08, csütörtök | Bulvár

Film készül a brit egészségügynek milliókat gyűjtő százéves katonáról

Film készül Sir Tom Moore-ról, a brit hadsereg százéves veteránjáról, aki tavasszal csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára a koronavírus járvány elleni küzdelem segítésére.

2020. Szeptember 24. 13:02, csütörtök | Bulvár

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Sophia Loren 86 évesen az Előttem az élet című Netflix-drámával tér vissza 11 évnyi szünet után ismét a film világába. A produkciót fia, Edoardo Ponti rendezte.

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.