Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2011. Szeptember 18. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Anya lett a házasságtörő szépség

Anya lett a házasságtörő szépség

Claudia Schiffer csemetéi féltestvért kaptak, miután apjuk szerelemgyerekét megszülte January Jones.

Hamarosan megtudhatjuk véglegesen, hogy ki is lehet January Jones gyermekének az apja. Kedden ugyanis a szőke szépség életet adott fiának, és amint megmutatja a világnak, látni fogjuk, hogy kire hasonlít az apajelöltek közül. Bár az X-Men: Az elsők című film összes férfi készítője esélyes, így alaposan meg kell majd vizsgálni a kis Xander Dane vonásait, hogy a beazonosítás sikeres legyen. Egyelőre azonban csak annyit tudni a piciről, hogy teljesen egészséges gyönyörű mamájával egyetemben, és már otthon is vannak.

A hivatalos aparejtély ellenére, gyakorlatilag nyílt titok, hogy Matthew Vaughn az, aki összeszűrte a levet January-val a legutóbbi X-Men film felvételein. Matt pedig nemcsak zseniális rendező, de egyben Claudia Schiffer férje is, vagyis sikerült megcsalnia a világ egyik legtökéletesebb nőjét. Bár erre furcsa mód nem ment rá a házassága, mivel az egykori szupermodell hajlandó volt szemet hunyni a félrelépés felett.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!

2020. Október 22. 15:04, csütörtök | Bulvár

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik - írta szerdán a BBC News.

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.