Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Szeptember 30. 15:13, csütörtök | Helyi
Forrás: Dunaferr SE

Aranyak és együttműködés a birkózóknál

Aranyak és együttműködés a birkózóknál

2010. szeptember 24-25-én Szlovákiában meghívásos birkózóversenyen vettek részt a Dunaferr SE birkózói, és két első helyezést szereztek. De nem csak a versenyeztetéssel foglakozik az újvárosi birkózó szakosztály, a jövőt építve az

A szlovákiai versenyen három ország több mint 100 versenyzője lépett szőnyegre. A Dunaferrt hat fiatal képviselte, közülük Palkovics Patrik 29 kg-ban, míg Veres Kovács Ádám 38 kg-ban szerzett aranyérmet. Czeilinger Ádám (50 kg) és Biczó Zoltán (55) kgbronzérmes lett, míg Szalai Bálint (38 kg) a hatodik helyen végzett.

2010. szeptember 25-én diák I. korosztály rangsorversenyt is rendeztek Budapesten. A Dunaferr SE birkózó szakosztályából Zellei Donát és Igel Dániel helyezetlenül zárt, viszont Zellei Péter nagyon jól versenyzett, és a harmadik helyen végzett.

A jövőt is egyre komolyabban építi a birkózó szakosztály, ennek egyik bizonyítéka, hogy Dunaferr SE és az enyingi Batthyányi Fülöp Gimnázium és Általános Iskola együttműködési megállapodást írtak alá. Az oktatási intézmény és a sportegyesület birkózó szakosztálya az utánpótlás nevelés területén fog együttműködni. Az iskola az alsó tagozatos diákokat a sportág felé igyekszik irányítani, biztosítja a tornatermet és az edzőt. A Dunaferr SE pedig megad minden szakmai segítséget ahhoz, hogy az iskola diákjaiból későbbiekben kiváló sportolók válhassanak, valamint a továbbtanulás terén is egyengeti útjukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.