Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2015. December 15. 23:50, kedd | Helyi
Forrás: Fekete Györgyi

Aranyba foglalt szeretet

Aranyba foglalt szeretet

- Itt a karácsony, s bizony nem sokat tévedhetünk, ha ékszert ajándékozunk annak, aki valóban fontos számunkra. Azonban ahhoz, hogy ne hibázzunk a választás során ismernünk kell szerettünk stílusát.

Az idősebbek jobban ragaszkodnak az arany ékszerekhez, ebben is a klasszikus és hagyományos sárgaarany, ami számukra igazán értéket képvisel – magyarázza Péter Albertné a Dózsa György út 46 ban lévő Brill Ékszerbolt tulajdonosa- Fiatalabbaknak a fehérarany inkább a kedvence, de gyönyörűen kidolgozottak az ezüst ékszerek is, amelyek nagyon kedvező árban vannak,mégis rendkívül mutatósak.
Nézem a pazar választékot egyedi ékszerek, szettek széles választéka komoly választási dilemmát okoz. Természetesen a kinek ajándékozunk után, el kell döntenünk, hogy mit szeretnénk, s erre mennyi pénzünk van. Egy elegáns édesvízi kagylók által termelt gyöngysorhoz már akár 15.000 forintért hozzájuthatunk, s 2 ezer forintért ezüst gyűrűt, 10 ezer forintért már nyakláncot is vehetünk. A felső határ pedig a csillagos ég. A választék bőséges: például karikagyűrűből 80 félét tartanak, de katalógusból 200 féle közül választhatnak. A náluk tartott ékszerek Olaszországból, Izraelből vagy Németországból érkeznek hazánkba.
Judit már 26 éve foglalkozik az ékszerekkel , Dunaújvárosban kb két évtizede . Nem csupán árusítja, ki is tanulta a szakmát, , így rálátása van a divatokra és trendekre:
- Most inkább a finomabb formák vannak divatban, nem annyira hivalkodóak, inkább visszafogottabbak az ékszerek. De divat ide, sláger oda, mindenki azt viselje, ami neki tetszik, amelyben jól érzi magát.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.