Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Július 01. 19:03, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu/Vass Ádám

Átadták a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat

Átadták a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat

Dunaújváros önkormányzata minden évben megemlékezik a köztisztviselők és a kormánytisztviselők, a közigazgatásban dolgozó szakemberek munkájáról és elismeri a polgárokért tett erőfeszítéseiket is.

Július első napja a köztisztviselők és a kormánytisztviselők, a közigazgatásban dolgozó szakemberek ünnepe, amiről idén is megemlékezett Dunaújváros önkormányzata a Városháza "C" szárnyának rendezvénytermében tartott ünnepségen csütörtök délután. A hagyományoknak megfelelően ezen az ünnepségen adják át a "Dunaújváros Közszolgálatáért Díj"-at is azon köztisztviselőknek, akik a város fejlődése, továbbá Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata tevékenységének javítása érdekében kiemelkedő munkát végeznek, és minimum tíz év közszolgálatban eltöltött jogviszonyban a közérdeket elismerten szem előtt tartó tevékenységet folytatnak. A díjakat Cserna Gábor, városunk polgármestere adta át. Mint mondta, bár a köztisztviselők mindannyian különböző végzettséggel rendelkeznek, különböző területeken dolgoznak, összeköti őket az a szolgálat, amit a polgárok segítése érdekében végeznek.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a Dunaújváros Közszolgálatáért díjat az idei évben Nyesőné Frész Anikó adóügyi vezető ügyintéző részére, Kozma Miklósné közigazgatási hatósági ügyintéző részére, valamint Kovács Éva belső kontroll felelős részére adományozta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.