Városlista
2019. szeptember 24, kedd - Gellért

Hírek

2019. Szeptember 05. 21:25, csütörtök | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

Augusztus végén a DKKA két leány kézilabdacsapata is egy hetes edzőtáborban vett részt a határon túlon, Adán. Az edzések mellett a csapatépítés is fókuszba került.

A 2005-ben, és a 2007-ben született lányok Csiszár Ramóna, Sánta Dóra és Takács Józsefné edzők felügyeletében nagy izgalommal indultak Szerbiába, hogy a felkészülésüket még színessebbé tegyék. Megérkezésük után rögtön finom ebéddel várták őket, majd elfoglalhatták a szállást.

Napi három edzést várt a lányokra; reggel egy kis futás után délelőtt, majd a munka a csarnokban folytatódott, este pedig egy kis erősítéssel fejezték be a napot. A házigazdák egy napos tornát szerveztek, ahol mind a két csapatunk 2-2 mérkőzést játszott. A sok edzés mellett pihenésre is jutott idejük, minden nap délután egy kis időt a strandon is töltöttek, a legbátrabbal a Tiszában is megmártóztak.

Egyik délután lovasíjász bemutatót is megtekinthettünk, ami miután a fiatalok lovagolhattak, illetve az íjászatot is kipróbálhatták. Utolsó előtti este a lányok megmutatták, hogy nemcsak a kézilabdában ügyeskednek, hanem a mókában is élen járnak. Még az első nap csapatokat alakítottak véletlenszerűen, csapatnevet választottak, verset írtak és egy közös koreográfiát adtak elő.

Mind a kísérő edzők, mind a játékosok szerint kiválóan sikerült, hasznos edzőtáboron vannak túl.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

2019. Augusztus 31. 09:06, szombat | Helyi sport

Ajándék a polgármesternek az akadémiától

Csapatképpel, versenymezzel lepte meg a DKKA vezetése Cserna Gábor polgármestert.

2019. Augusztus 18. 09:47, vasárnap | Helyi sport

KEMÉNY DIÓ VOLT AZ ÉRD

Egygólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Kohász NB I-es felnőtt női kézilabdacsapata a házigazdáktól a IX. Érdi Kupa zárónapján.

2019. Augusztus 18. 09:43, vasárnap | Helyi sport

Újra itthon játszik a DPASE!

A labdarúgó NB III. Közép-csoportjának harmadik fordulójában a Szentlőrinc csapatát fogadja este 7 órakor, vasárnap a DPASE.