Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2019. Szeptember 05. 21:25, csütörtök | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

Augusztus végén a DKKA két leány kézilabdacsapata is egy hetes edzőtáborban vett részt a határon túlon, Adán. Az edzések mellett a csapatépítés is fókuszba került.

A 2005-ben, és a 2007-ben született lányok Csiszár Ramóna, Sánta Dóra és Takács Józsefné edzők felügyeletében nagy izgalommal indultak Szerbiába, hogy a felkészülésüket még színessebbé tegyék. Megérkezésük után rögtön finom ebéddel várták őket, majd elfoglalhatták a szállást.

Napi három edzést várt a lányokra; reggel egy kis futás után délelőtt, majd a munka a csarnokban folytatódott, este pedig egy kis erősítéssel fejezték be a napot. A házigazdák egy napos tornát szerveztek, ahol mind a két csapatunk 2-2 mérkőzést játszott. A sok edzés mellett pihenésre is jutott idejük, minden nap délután egy kis időt a strandon is töltöttek, a legbátrabbal a Tiszában is megmártóztak.

Egyik délután lovasíjász bemutatót is megtekinthettünk, ami miután a fiatalok lovagolhattak, illetve az íjászatot is kipróbálhatták. Utolsó előtti este a lányok megmutatták, hogy nemcsak a kézilabdában ügyeskednek, hanem a mókában is élen járnak. Még az első nap csapatokat alakítottak véletlenszerűen, csapatnevet választottak, verset írtak és egy közös koreográfiát adtak elő.

Mind a kísérő edzők, mind a játékosok szerint kiválóan sikerült, hasznos edzőtáboron vannak túl.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 18:06, vasárnap | Bulvár

Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

2020. Február 16. 17:02, vasárnap | Kék hírek

Átrendezték a jelzőtáblákat, a rendőrségen kötöttek ki

Jelzőtáblákat rendezett át Tószegen két férfi, akiket elfogtak a rendőrök a közlekedés biztonsága ellen vétség miatt Tószegen.

2020. Február 16. 16:02, vasárnap | Bulvár

Feltörték az olimpiai játékok és a NOB Twitter-fiókját

Egyelőre nem azonosított támadók feltörték az olimpiai játékok és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalos Twitter-fiókját, ezért a mikroblog-szolgáltató mindkét fiókot zárolta

2020. Február 16. 15:00, vasárnap | Külföld

Többpárti kormány alakulhat Szlovákiában

A szlovák politikai élet széttöredezett, ezért a februári választást követően többpárti kormány alakulhat magyar részvétel nélkül - mondta Szabó Dávid József külpolitikai szakértő az M1 szombat esti műsorában.