Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Szeptember 05. 21:25, csütörtök | Helyi sport
Forrás: kohaszkezi.hu

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

Augusztus végén a DKKA két leány kézilabdacsapata is egy hetes edzőtáborban vett részt a határon túlon, Adán. Az edzések mellett a csapatépítés is fókuszba került.

A 2005-ben, és a 2007-ben született lányok Csiszár Ramóna, Sánta Dóra és Takács Józsefné edzők felügyeletében nagy izgalommal indultak Szerbiába, hogy a felkészülésüket még színessebbé tegyék. Megérkezésük után rögtön finom ebéddel várták őket, majd elfoglalhatták a szállást.

Napi három edzést várt a lányokra; reggel egy kis futás után délelőtt, majd a munka a csarnokban folytatódott, este pedig egy kis erősítéssel fejezték be a napot. A házigazdák egy napos tornát szerveztek, ahol mind a két csapatunk 2-2 mérkőzést játszott. A sok edzés mellett pihenésre is jutott idejük, minden nap délután egy kis időt a strandon is töltöttek, a legbátrabbal a Tiszában is megmártóztak.

Egyik délután lovasíjász bemutatót is megtekinthettünk, ami miután a fiatalok lovagolhattak, illetve az íjászatot is kipróbálhatták. Utolsó előtti este a lányok megmutatták, hogy nemcsak a kézilabdában ügyeskednek, hanem a mókában is élen járnak. Még az első nap csapatokat alakítottak véletlenszerűen, csapatnevet választottak, verset írtak és egy közös koreográfiát adtak elő.

Mind a kísérő edzők, mind a játékosok szerint kiválóan sikerült, hasznos edzőtáboron vannak túl.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.