Városlista
2019. augusztus 21, szerda - Sámuel

Hírek

2019. Augusztus 09. 12:30, péntek | PR

Autómegosztóval a repülőtérre

Autómegosztóval a repülőtérre

Budapesten egyre elterjedtebb az autómegosztók járműveinek használata, melyek a városon belül, megszabott zónában használhatóak. A belső kerületeket érintő körzethatár egyre jobban kezd kitolódni fővárosunk pereméig -

- autómegosztóval a reptérre is kimehetünk.

Az autómegosztó rendszer pár évvel ezelőtt indult el a fővárosban. Ennél az autókölcsönző szolgáltatásnál online regisztráció után, az okostelefonra letölthető applikáció segítségével tudjuk a nap bármely órájában az autót kölcsön venni. Akár már a városból a repülőtérre is mehetünk ezekkel az autókkal.

Az autómegosztók előnye

Az autómegosztás számos európai nagyvárosban igen kedvelt és elfogadott rendszer. Ez a szolgáltatása abban tér el a hagyományos autókölcsönzéstől, hogy ebben az esetben rövid időre, akár csak fél-egy órára béreljük az autót, az adminisztráció online történik és térképen tudjuk kiválasztani a hozzánk legközelebbi autót.
A költségeket pedig egyszerűen, az online regisztrációkor megadott bakkártyával fizethetjük, mely díj perc alapon számolódik. Így ha nincs saját autónk, vagy nem szeretnénk használni, akkor bármikor igénybe tudjuk venni a szolgáltatást. Az előnye még abban rejlik, hogy amíg a saját autónál egyéb költségekkel (biztosítás, benzinköltség, szervízdíj, autó amortizációs költsége) kell számolni, addig ezen autó használatánál ezeket nem kell megfizetni.

Közösségi autóval kimenni? Igen, lehetségesHa nem szeretnénk a tömegközlekedést használni, de a parkolásra sem szeretnénk költeni Ferihegyen, akkor kitűnő megoldás lehet, ha autómegosztóval megyünk ki a repülőtérre. A Mol Limo autóival egészen a fővárosi légikikötő, Holiday Parkolójáig is elmehetünk, ahol a flotta autói számára kijelölt parkolóhelyeket találhatunk.
Amennyiben ezt az utazási megoldást választjuk, akkor garantáltan kevesebbet fizetünk, mint ha taxival utaznánk, no és a parkolási költséggel sem kell számolnunk, mint saját autó esetén. Hisz a beléptető rendszer a Mol Limo flottájához tartozó autó rendszámát felismeri, így a sorompó azonnal nyílik.
Nincs más dolgunk, mint az applikáció segítségével az autót lezárni, és a terminálhoz sétálni. Nem is beszélve arról a kétségtelen előnyről, hogy egész biztosan nem fogunk izgulni azon, mi történik autónkkal a parkolás alatt, hiszen amint leadtuk, letudtuk ezt a gondot.

Érdemes nemcsak a városban való közlekedéshez, hanem külföldre való utazáskor a repülőtérre való kijutáshoz is az autómegosztó rendszert használni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:03, hétfő | PR

Van, ahol már csökkennek a lakásárak

Régóta meghökkenéssel figyelik és magyarázzák szakértők és minden érintett az ingatlanárak korlát nélküli növekedését. Most azonban megjelentek az első jelei a fordulatnak.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.