Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. November 23. 07:42, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Autósport: kezdődnek a bulik!

Autósport: kezdődnek a bulik!

Bár nem volt annyira sikeres az évük, mint szerették volna, most már a jövő évi felkészülés jegyében vesz részt a Ritmus ASE csapata a „szokásos” év végi versenyeken.

Ezek közül az első a sorban a horvát „Mikulás” rallye, a Santa Domenica Rallye Show, amin a csapatból csak Várkonyi Szabolcs vesz részt egy Mitsubishi EVO IX-el, egy a rali más területén világszínvonalon közreműködő navigátorral, Makai Gerivel, aki a napokban az év WRC fotója díját is megkapta Ausztráliában.

Várkonyi Szabolcs: Bár még mindig keveset mentem vele, de nagyon szeretem a Mitsubishit murván vezetni, ott az igazi élmény. Nagyon szeretem ezt a versenyt is, a horvátok itt is kitesznek magukért, remek, hangulatos rajtceremónia a fő téren, tűzijáték, stb. Harmadszor veszek részt a versenyen, így a pályák már ismerősek, idénre csak nagyon picit változtatott a rendező. Az autó jobb lesz, mint tavaly, így szeretném a kategóriánkat megnyerni. Nyilván a sok R5-ös kocsi mellett (még egy WRC is lesz) nem rúghatunk labdába, reálisan az összetett 6. hely lehet a cél, amennyiben mindenki célba ér, de idén mindenképpen szeretnénk a horvát bajnokot magunk mögé utasítani! Bár a navigátor debütáns lesz, nagy izgalommal várja rajtot. elmondhatjuk, hogy profi itinerből fogunk menni, hisz erre az alkalomra személyesen Thierry Neuville adott Gerinek Ausztráliában egy Hunday-os itinert, benne instrukciókkal és megígérte, hogy nyomon követi az élő eredményeket. Rá egy hétre pedig a Mikulás Rallye következik, így igen mozgalmas hét elé nézünk, hisz még mindkét verseny előtt tesztelni is fogunk!

Támogatók: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group.

Címkék: autósport, rali, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.