Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Augusztus 18. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Az égő házból mentették ki az idős házaspárt a hősies határrendészek

Az égő házból mentették ki az idős házaspárt a hősies határrendészek

Három rendőr mentette meg egy idős házaspár életét Biharkeresztesen. A rendőrök az égő házból hozták ki a két embert, akik a tüzet észre sem vették.

Még a múlt héten pénteken történt az eset a kisváros Nagy Sándor utcájában. A három határrendész füstöt és lángokat látott a vasútállomással szemközti lakóházban. Azonnal riasztották a tűzoltókat, de - hogy megmentsék az odabent lévőket - be is hatoltak a füsttel telt épületbe. Egy idős házaspárt találtak odabent, akik nem is vették észre, hogy ég a fejük felett a ház. Miközben kihozták a két embert, a rendőrök szakszerűen áramtalanították az épületet, s a vezetékes gázt is elzárták. A melléképületből kihoztak egy gázpalackot, majd vödrökkel megkezdték a tűz oltását. A tűz végül a teljes tetőszerkezeten elterjedt, ezért a rendőrök is elhagyták a házat, s az időközben megérkező tűzoltók fejezték be az oltást. A három rendőr gyors intézkedésének köszönhetően senki nem sérült meg a tűzeset során. (lm)

HavariaPress

Címkék: tűz

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 06:00, szerda | Kék hírek

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető közlekedésbiztonsági kampány indult

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult hétfőn;

2020. Október 20. 12:54, kedd | Kék hírek

Fojtogatta feleségét, majd szexképeket küldött róla a nő munkahelyére

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy gyömrői férfival szemben, aki fojtogatta a feleségét, mert az el akart tőle válni, és később is zaklatta.

2020. Október 19. 13:57, hétfő | Kék hírek

Kilenc milliós kárt okoztak egy műszaki áruháznak

A gyanú szerint a férfi apránként ellopta az elektronikai cikkeket, majd nevelt lányának adta, aki az interneten eladta őket.

2020. Október 19. 06:00, hétfő | Kék hírek

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

A kunszentmiklósi nyomozók lopás miatt javasolnak vádemelést egy szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint megtartotta magának a földben talált régészeti leleteket