Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Szeptember 18. 20:48, csütörtök | Helyi

Az MTK elleni találkozóra készülve

Az MTK elleni találkozóra készülve

A végjátékban fejlődnie kell a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatának.

Dobos Barna a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatának sportigazgatója a nyíregyházi mérkőzés kapcsán értékelt. Az együttes sajtótájékoztatóján a hétvégi bajnoki találkozóra való felkészülésről is szó esett.

Dobos Barna: – Azzal nem mondok újat, hogy újabb idegenbeli találkozóra készülünk. Továbbra is az a célunk, hogy minél több pontot gyűjtsünk össze az idegenbeli összecsapásokon. Természetesen, mint a szurkolók, a játékosok, én is nagyon tudnék örülni, ha megszereznénk az első győzelmünket. Az MTK rendkívül jó pozícióban várhatja ezt a mérkőzést, akár papírformának is tarthatják, hogy nekik hazai pályán ezt a mérkőzést meg kell nyerni. Mi megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat, és szeretnénk pontot, pontokat hazahozni.

Szekeres Adrián: – Az MTK erős csapat, ezt a tabellán elfoglalt helye is alátámasztja. Számomra nem ismeretlen a fővárosi csapat és Garami Józsi bácsi sem, hiszen több évet játszottam ott. Ők is látnak bennünket, látják, hogy a pontjaink száma most már nem tükrözi a pályán mutatott játék minőségét, hiszen most már nincsenek ellennünk sima mérkőzések, mint a bajnokság elején volt. Biztos vagyok abban, hogy nagyon készülnek ránk. Két olyan csapat fog találkozni, akik játszani akarják a focit. Biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzés lesz.

Riberio Thiago: – Nagyon jó csapathoz utazunk. Az utóbbi időben sokat javult a csapatjátékunk, hiszen egyre kevesebb hibával játszunk. Úgy érzem, hogy közel vagyunk ahhoz, hogy megszerezzük az első győzelmünket. Bízom abban, hogy ez akár szombaton sikerülhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.