Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Április 03. 14:38, csütörtök | Helyi

Az SMS a parlament 4. pártja lesz?

Az SMS a parlament 4. pártja lesz?

Legalábbis ezt ígérte sajtótájékoztatóján Seres Mária, a szervezet névadója, aki bemutatta az összefogás jelöltjét, Hermann Henriket szerdán a Bartókban tartott sajtótájékoztatón és nagygyűlésén.

Seres Mária elmesélte, hogy öt esztendővel népszavazást kezdeményezett az országgyűlési képviselők tiszteletdíjának megadóztatásáért. Elmondta, hogy a több mint 600.000 aláírás birtokában a kezdeményezés kudarca után sem hagyta abba sértődötten a politizálást. Erre buzdították a környezetéből számosan.
- Ez elmúlt négy év sem múlt el hiába – hangsúlyozta Seres Mária. - Tapasztalatot szereztünk, s megértünk arra, hogy most eséllyel indulhassunk a Parlamentbe kerülésért. Nem érzem szemtelenségnek, hogy a nevemet viseli az összefogásunk, ugyan nem én kezdeményeztem, de akik felvetették meggyőztek arról, hogy ezzel is megkülönböztetjük magunkat más indulóktól. Az SMS a rövid szöveges üzenethez hasonlóan emberről emberre adja át, hogy éppen ideje összefogni azoknak, akik csalódtak a pártpolitizálásban, akik végre az igazságról akarnak beszélni.
Hermann Henrik a szervezet országos listájának 2. helyét kapta meg, elismeréséül annak, hogy Seres Mária a szervezet meghatározó személyiségének tartja a dunaújvárosi vállalkozót. Az országgyűlési képviselő-jelölt elmondta, hogy nem programokban gondolkodik, hanem folyamatos konzultációval valódi képviseletet szeretne biztosítani a választókörzetében lakóknak. Kezdetben függetlenként akart indulni, de elképzelései pontosan megegyeztek Seres Mária Szövetségeivel, így szívesen csatlakozott hozzájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.