Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Június 01. 08:36, péntek | Helyi

Bajt okozott az alkohol...

Bajt okozott az alkohol...

Az ital és az italosság tett szükségessé rendőri intézkedéseket az elmúlt nap.


Iváncsáról kedden kora délután egy asszony kért rendőri intézkedést. A nő férje erősen ittas állapotban érkezett haza, veszekedést kezdeményezett és agresszívvé vált. A körzeti megbízottak a helyszínről a mentősök közreműködésével a férfi kórházba szállítására intézkedtek.

Nem sokkal később Ercsi területén a térfigyelő kamera diszpécsere értesítette a rendőröket arról, hogy miközben a kerékpárját tolta elesett egy férfi. Fején, valamint lábán sérült. Az 59 éves biciklis-gyalogosról kiderült, hogy ittas is. A férfit a mentősök a Szent Pantaleon Kórház Sürgősségi Osztályára szállították, de a sérült még ellátása előtt a kórházból távozott. A körzeti megbízottak Dunaújvárosban a Városháza téren találták meg és biztonsága érdekében visszavitték a kórházba.

Daruszentmiklós területéről kora este egy 50 éves férfi élettársa hívta az újvárosi rendőröket, mert az erősen ittas ember fenyegetőzött és agresszíven viselkedett hozzátartozójával. A rendőrök mentőt kértek a családhoz, akik Dunaújvárosba a kórház pszichiátriai osztályára szállították a férfit.

Este tíz előtt nem sokkal ismét az Ercsi területén elesett és kétszer is kórházba szállított 59 éves férfi igényelt rendőri intézkedést. Az ittas férfi miután a kórházból kiengedték az Aranyvölgyi úton lévő nagyáruház előtt elfeküdt. A helyszínre érkezett járőrök harmadszorra is kórházba vitték a magatehetetlen, ittas állapotban fellelt férfit. Éjfél után a Dózsa Mozi térrel szemben lévő buszmegállóba kértek mentőt a járőrök, ahol egy 25 éves hajléktalan férfi feküdt. Ittas volt, biztonsága érdekében kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.