Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 10. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Balázs Pali - Édesanyám, hálás vagyok Neked

Balázs Pali - Édesanyám, hálás vagyok Neked

Az idén 15 éves énekesi pályafutását ünneplő romantikus énekes, Balázs Pali, egy megható, új videó klipet készített, melyben Édesanyja is szerepel.

„Változik a világ, változik minden…” – Balázs Pali idén nyáron jubileumi műsorával ajándékozta meg közönségét.

- Idén március 8.-án látott napvilágot 15 év, 15 vallomás című jubileumi albumom, melyre 15 új, saját szerzeményem került fel. A lemez megjelenése óta is folyamatosan koncerteztem szerte az országban, valamint a határon túli magyarlakta településeken is. Nagy öröm volt tapasztalnom valamennyi helyszínen a közönségem reakcióját, tapsait, szeretetét, amivel a 15 éves jubileumi színpadi műsorom kapcsán megajándékoztak. Jó volt visszatérni több olyan műsorhelyszínre is, ahol már az elmúlt másfél évtized alatt volt lehetőségem színpadra lépni. Változik a világ, változik minden, változom magam is, de hála istennek örömmel tapasztaltam, hogy a közönségem tisztelete, szeretete mit sem kopott a 15 év alatt. Számomra ez adott mindig erőt, hitet énekesi pályafutásomhoz. Fellépéseim során az elmúlt hónapokban kimagaslóan nagy sikert aratott az Édesanyámnak írt új dalom, melynek címe: Édesanyám, hálás vagyok Neked.

Balázs Pali az elmúlt napokban videó klipet forgatott a dalra, melyben Édesanyja is szerepel.

- Különös és megható volt a forgatás. Különös azért, mert még nem szerepeltünk közösen ilyen formában soha, sehol. Megható pedig azért, mert a közösen eltöltött idő alatt újra olyan gyereknek éreztem magam mellette, mint korábban több évtizede. Örülök, hogy első kérésre vállalta a szereplést. A gyermekéveimet mindig nagy szeretet, féltés és gondoskodás jellemezte, melyet soha nem feledek, ezért is írtam a dalt. Bízom benne, ezzel is viszonozni tudok valamit abból a sok jóból, amit tőle kaptam gyermekként és kapok a mai napig felnőttként egyaránt. A dal hangulatához illően egy gyönyörű, ligetes templomkertben készültek a képi felvételek. Eddig több, mint 15 dalra készítettem videó felvételt, mely forgatásokat mind-mind csodálatos emlékként őrzök szívemben, de elmondhatom, hogy ez idáig ilyen meghitt, érzelemdús felvételen még nem vettem részt. Remélem, ezzel a klippel hozzám hasonlóan sokan tudnak majd köszönetet mondani - még akár könnyes szemmel is - Édesanyjuknak.

Címkék: balázs pali

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára