Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2011. Szeptember 11. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Baleset volt vagy öngyilkosság? A színészóriás emlékét gyalázzák

Baleset volt vagy öngyilkosság? A színészóriás emlékét gyalázzák

Frenreisz Károly döbbenten értesült a hírről, hogy bátyja, a legendás Latinovits Zoltán tragikus haláláról újabb találgatás látott napvilágot mostanában.

A színészóriás pénteken töltötte volna be 80. életévét, ha azon a 35 évvel ezelőtti vészterhes napon nem gázolja halálra egy vonat a balatonszemesi állomásnál.

Ennek apropóján az egyik hetilapban gyermekkori barátja állítja: Zoltán egy fatális baleset áldozata lett. Az építész emlékei szerint Latinovits előszeretettel ugrált fel-le mozgásban lévő szerelvényekről, és úgy gondolja, aznap a kedélyjavítóktól felbátorodva ez a korai éveiből feltörő emlék uralkodott el rajta ismét.

Az Új Ász megkereste a legenda testvérét, Frenreisz Károlyt, aki elképedve hallgatta a teóriát.

"Ez szemenszedett hazugság! Sem a testvéreim, sem én, de a gyermekkori baráti körünk sem viselkedett soha ilyen felelőtlen módon. Nem ugráltunk mozgó szerelvényeken. Úgy tűnik, egyesekben semmi tisztelet nincsen egy régen halott ember iránt" - mondta megdöbbenve és hangjában szomorúsággal a dinasztia zenész tagja.

STOP

Címkék: Latinovits Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!

2020. Október 22. 15:04, csütörtök | Bulvár

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik - írta szerdán a BBC News.

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.