Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 12. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Bálint Antónia visszatér

Bálint Antónia visszatér

Toncsi októbertől teljes gőzzel dolgozik: színházi szerepei mellett visszatér a tévézéshez is, illetve civil munkát is vállal, mert fontosnak tartja, hogy több lábon álljon az ember.

Antónia a TV2 Magellánjában arról beszélt, hogy nem könnyű a babázás után visszatérni a munka világába, hiszen ennyi idő alatt nagyon sokat változnak a dolgok. "Nem lehet várni a csodára, pénzből élünk, dolgozni kell" - mondta.

Toncsi arról is beszélt, hogy egy időben azt hitte, el tud szokni a kamerától, a színpadtól, de belátta, mégse. Az egykori szépségkirálynő elárulta, októbertől tévézni is fog, de hozzátette, hogy ez konkrétan mi lesz, arról nem beszélhet.

Címkék: bálint antónia

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)