Városlista
2021. március 2, kedd - Lujza

Hírek

2011. Október 20. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint gazdát nyolc hónappal ezelőtt gázolták el - még mindig jár kontrollvizsgálatra.

Még februárban érte súlyos baleset a kilencvenegy éves Bálint Györgyöt, akit a közszolgálati televízió Ablak című műsorából sokan ismernek és szeretnek. Az RTL Klub Reggeli magazinjában a műsorvezetők arra voltak kíváncsik, hogy van mostanában Bálint gazda?

Gyuri bácsi elmondta, hogy rendszeresen kontrollálják a kórházban az egészségi állapotát. Hangsúlyozta, hogy ő az objektív dolgokat szereti, de a betegség megtanította arra, hogy a szubjektív dolgok is objektív következményekkel járhatnak, hiszen nemcsak az orvosok segítik a gyógyulásban, hanem az emberek is.

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon már balesete után azonnal megjelentek az első kommentek, a rajongók aggódásukat fejezték ki és gyors gyógyulást kívántak az ország kertészének. A stúdióba elhozta és bemutatta azokat a rajzokat is, amiket gyerekektől kapott.

Arra a kérdésre, hogy mivel telnek napjai, Bálint gazda elmondta, hogy vannak folyamatosan kötelező feladatai, rendszeresen publikál különböző újságokba, van egy "csúcsmunkája" is, egy kalendárium gerincét éppen most csinálja és régóta részt vesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által indított "Befogadó Falu"- programban, rendszeresen tart kertészkedési tanfolyamokat. Gyuri bácsi azt is elmondta, bárhol jár, mindig odamennek hozzá az emberek, ki egy nagy diót mutat neki, ki más termést, hogy az ő tanácsai alapján ültettek, palántáztak és büszkék arra, amit megtermeltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött