Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2013. Június 14. 09:08, péntek | Helyi

Bauer és botrány a piacon

Bauer és botrány a piacon

A DK meghívására érkezett a dunaújvárosi piacra Bauer Tamás. De a trafikjog hátterét megvilágító előadását a piacfelügyelet és a DK szimpatizánsainak összecsapása tarkította

Transzparemsekkel érkeztek a dunaújvárosi piacra a DK helyi és nem helyi ( volt, aki Miskolcról jött) aktivistái. A sajtótájékoztató célja, hogy Bauer Tamás Pipás Pista dohányboltja és az új nemzeti dohánybolt előtt világítson rá a trafik-ügy hátterére.

Bauer Tamás a Demokratikus Koalíció alelnöke elmondta, hogy van egy gazdasági és egy politika üzenete is történteknek. Gazdasági téren egy újrafelosztást jelent, s feltételezi, hogy a trafik-jogokhoz hasonlóan más jövedelemszrerző tevékenység is újra-elosztásra kerül.

Politikailag bűncselekménynek titulálta Orbán Viktornak azt a kijelentését, hogy átnézte a nyertesek listáját, s nem talált köztük jelentős arányban Fidesz-tagokat. "Honnan tudta Orbán Viktor, kik nyertek, nem volt joga a lista elkérésére, s honnan tudta, hogy ki közöttük a Fidesz-tag? Orbán Viktor ezekkel a kijelentésekkel feljelentette saját magát"- , hangsúlyozta Bauer. ( így kezdődött)

Mire Mezei Zsolt a Demokratikus Koalíció Dunaújváros elnöke kapott volna szót, megjelent a piacfelügyelő. S, ahogy látják az árusok sorából próbálta elterelni a részt vevőket. Az elején még némi lökdösődés, és szolid sértegetés kísérte a "rendzavarót", de mivel az árusok valóban csak eladni szerettek volna, s fényképezőgépek pedig csattogtak, csak verbális attrocitásig fajultak a dolgok.

l

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.