Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Szeptember 29. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Bemutatták az új Béres Cseppet

Bemutatták az új Béres Cseppet

Fokozott antioxidáns hatással rendelkezik az új, továbbfejlesztett Béres Csepp, amelyet pénteken mutattak be Budapesten.

A gyógyító cseppek négy évtizeddel ezelőtti megjelenése óta felgyorsult a világ, ami fokozott stresszt jelent a szervezetnek. Több a környezeti ártalom, ezzel párhuzamosan egyre ellenállóbak a kórokozók, a zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék vitamin-, illetve ásványianyag-tartalma pedig az elmúlt évtizedekben hetven-nyolcvan százalékkal csökkent. A Béres Gyógyszergyárnak az MTI-hez eljuttatott közleménye utal arra, hogy egy közelmúltbeli felmérés szerint a magyar lakosság nyomelem-bevitele nem éri el az ajánlott mennyiséget: a férfiaknál a mangán- és a krómbevitel hiányos, a nőknél azonban hiány mutatkozik valamennyi mikroelemből.
Riasztó a magyar lakosság helytelen életmódból adódó egészségi állapota, a többnyire megelőzhető betegségek egyre fiatalabb korban jelentkeznek. Évről évre nő a magas vérnyomásban szenvedő általános iskolások száma, magas az elhízottak aránya, és a stressz alapú bélgyulladás megjelenése is előbbre tolódott a serdülőkorba.
A vállalat szerint mindez ismételten rámutat az elsődleges prevenció fontosságára, annak szükségességére, hogy a szervezet megkapja azt a pluszt, amellyel hatékonyan tud küzdeni a környezeti ártalmak és a kórokozók ellen. Ezt a pluszt biztosítja a Béres Csepp Extra, amely az előző készítményhez képest fokozott antioxidáns hatással rendelkezik, így segít semlegesíteni az oxidatív stressz során a szervezetben keletkező szabadgyököket.
A készítménybe új hatóanyagként, többek között króm és szelén is került.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő