Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 16. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges dolgokra tanítják Surit

Beteges dolgokra tanítják Surit

Megkezdte az iskolát Suri Cruise, ami azt jelenti, hogy magába kell szívnia a Szcientológia tanait, és furcsa tudományait.

Magassarkút hord, sminkeli magát, drágább ruhatára van, mint egy átlagos felnőtt nőnek, és egyetlen gyereket sem fotóznak többet nála. Azonban Suri Cruise a héten kénytelen volt megtapasztalni, hogy milyen lehet egy átlagos ötéves élete. Illetve csak majdnem. Ugyanis suliba ment, csak éppen nem egy hagyományosba, hanem a Will Smithék által alapított szcientológus akadémiára. Ahol nem egyszerűen számolni és olvasni tanítják a kicsiket, hanem az emberiség nagy vezetőit képzik belőlük, akik képesek lesznek egy emelkedettebb létbe vezetni a népet. Illetve alaposan elmerülnek a robotika tanaiban is, hogy tudjanak humanoid gépeket építeni, ami nagyon jól jöhet egy esetleges űrlény inváziókor.

De mindenekelőtt az a legfontosabb az akadémia tanulói számára, hogy teljes mértékben megértsék és azonosuljanak az L. Ron Hubbard által kitalált vallás tanaival. Illetve, hogy csak azt a tudást fogadják be, amit a Szcientológia egyházszervezete elismer. Ezek pedig valljuk meg, nem éppen érthetőek egy ötéves gyerek számára, még akkor sem, ha otthon a papa, Tom Cruise is ezzel tömi a kis buksiját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)