Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 22. 19:09, kedd | Helyi

Betörőket keres a rendőrség

Betörőket keres a rendőrség

Garázsokba, üdülőkbe, családi házakba törtek be

Hétfőn ismertté vált ingatlanbetörések kapcsán indítottak büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen a dunaújvárosi rendőrök. A tettesek válogatás nélkül vitték a holmikat, de volt, ahol csak körülnéztek. Lopási kárt nem okoztak. Az újvárosi nyomozók gyűjtik az adatokat a bűncselekményekkel kapcsolatban…

Kedden kora reggel garázsfeltörést jeleztek a rendőrség ügyeletére Dunaújváros Tűzálló útról. A szemle során kiderült, hogy összesen három garázsban jártak az idegenek. Szeszesitalt, szerszámokat vittek el két helyről, a harmadik garázsból semmi nem tűnt el.

Ugyancsak bement, de nem vitt el semmit ismeretlen tettes egy Mezőfalva területén lévő családi házból, valamint egy dunaújvárosi hétvégi házhoz tartozó melléképületből. Bár lopási kárt valóban nem okoztak az elkövetők a rongálással Mezőfalván száz, újvárosban harmincezer forint kárt okoztak a bűncselekmény során.

Ercsi, Diófa utcában lakatlevágást követően jutott be egy családi ház udvarára ismeretlen tettes. A garázs ajtaját felfeszítette. Egy öntött vasból készült kazánt vitt el. A lopási kár 150 ezer forint, a rongálással ötvenezer forint kárt okoztak. Dunaújvárosban a Weiner körúton egy földszinti lakásból jeleztek éjjel fél tízkor betörést. Az elkövetők egy ablakot feszítettek fel, úgy jutottak be a lakásba, ahonnan illatszereket, elektronikai berendezéseket vittek el, közel egymillió forint értékben.

Dunaújvárosban egy társasház lépcsőházi korlátjának burkolatát vitte el ismeretlen tettes, amivel hatvanezer forint kárt okozott. Az M6-os autópálya 1+108 km szelvényében akkumulátorral működő lámpatesteket törtek fel és eltulajdonították a bennük lévő akkumulátorokat. A keletkezett lopási, illetve rongálási kár egyelőre nem ismert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.