Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2011. Szeptember 03. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Meg kellett bilincselniük a rendőröknek azt a kerékpározó nőt, aki nem volt hajlandó átadni személyi igazolványát, üvöltözött és agresszíven lépett fel a járőrökkel szemben péntek délelőtt Mohácson - írta a HavariaPress.

A gyalogosok között kerékpározott egy nő péntek délelőtt, Mohácson. A szabálytalanságot észlelő rendőrök közölték vele, hogy szabálysértést követett el, amit a nő nem ismert el, ezért a járőrök feljelentést tettek ellene; felszólították, hogy adja át személyi igazolványát, de a kerékpáros nem volt hajlandó igazolni magát, így a rendőrök végül kénytelenek voltak megbilincselni és előállítani.

Az intézkedés során a szabálytalankodó nő végig agresszíven viselkedett, ellenállt, szitkozódott és üvöltött. Az ügyben ellene közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt szabálysértési eljárás indult. (pr)

Címkék: szabálytalan

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Kék hírek

13 és 16 éves fiatalok bántalmaztak életveszélyesen egy férfit

Az Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik 2022. év novemberében, Oroszlányban bántalmaztak egy hajléktalanként élő férfit.

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Kék hírek

Esztergomi robbantás - Hajdu János: a kommandósok a szakmai protokoll szerint jártak el

Az ügyészség szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben életét vesztette egy rendőr - mondta a TEK főigazgatója.

2023. Szeptember 21. 07:53, csütörtök | Kék hírek

Esztergomi robbantás - egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során.

2023. Szeptember 20. 14:34, szerda | Kék hírek

Veszélyes hobbi - Világháborús robbanóanyagokat gyűjtött egy férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki pusztaszabolcsi házában II. világháborús robbanótesteket és robbanóanyagokat gyűjtött.