Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2013. November 20. 22:54, szerda | Sport
Forrás: Dunaferr SE

Birkózó hírek

Birkózó hírek

A felnőtt NB II-es csapatbajnokság visszavágójára 2013. november 14-én került megrendezésre, Mezőfalván. November 16-án pedig a lányok értek el szép eredményeket idegenben.

A Dunaferr SE a Bajai BC-t nagyarányú pontozással győzte le (27-2). Azonban a Sziget SC-től és a Kecskeméti BC-től vereséget szenvedett a csapat. Az 55 kilogrammos csoportban Rétei Szabolcs két győzelemmel, egy vereséggel zárt, míg 60 kg-ban Zellei Áron mindhárom mérkőzését technikai tussal nyerte meg. Mohácsi László a 66 kg-ban egyszer győzött és kétszer kikapott. A 74 kg-os súlycsoportban Kottes Pál kétszer nyert, mint ahogy Szegedi Dávid is. A 84 kilogrammosoknál pedig Asztalos Bálint szerzett egy győzelmet, Petrovics Renátó csupán két vereséget gyűjtött be. A 96 kilós súlycsoportban Dudás György megnyerte mérkőzését, Kemény Norbert viszont vesztes meccset vívott. A 120 kilogrammos csoportban Fehér Gergely egy győzelemmel és két vereséggel járult hozzá a csapat végeredményéhez.

A csoportban harmadik helyen zárt a Dunaferr SE csapata, az első helyen a kecskeméti csapat zárt, őt követte a Sziget SC, a csoport negyedik helyezette pedig a Baja BC csapata. A helyezés, és az elért eredmények nagyjából várhatóak voltak, hozták a papírformát.

A csapat tagjai: Asztalos András, Asztalos Bálint, Dudás György, Fehéri Gábor, Fehér Gergely, Fehér Krisztián, Kemény Norbert, Kottes Pál, Király Ferenc, Mohácsi László, Papp Gyula, Petrovics Renátó, Rétei Szabolcs, Sramó József, Szabó Dávid, Szabó Miklós, Szegedi Dávid, Szentpáli Zsombor, Zellei Áron.
Edző: Tombor István


November 16-án, Nagysápon (Komárom–Esztergom megye) rendezték a Diák Leány Országos Csapatbajnoki Döntőt, melyen a Dunaferr SE csapata 3 győzelmet aratott és 1 vereséget szenvedett. A Ferencváros ellen hatalmas küzdelemben, csupán egy ponttal maradtunk alul (13:12), ez így a harmadik helyet jelentette. A Fradi pedig legyőzve a Dorogot első helyen zárt. Tombor István és Mohácsi László bosszúsak voltak az egy pontos veszteség miatt, de összességében megdicsérték a lányokat, mivel nagyon ügyesen birkóztak.

A csapat tagjai: Bíró Alexandra, Hudák Réka, Jánosházi Mónika, Nyegota Nikolett, Paréj Vera, Péntek Vanessza, Szenczi Alexa, Szőllősi Anna, Szőllősi Petra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.