Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Szeptember 20. 07:32, péntek | Helyi sport

Birkózoknak jelentkezhetnek

Birkózoknak jelentkezhetnek

A Dunaferr SE Birkózó Szakosztálya vár benneteket játékos edzésein, ahol megismerkedhettek a sportág alapjaival.

Jelentkezés a Petőfi Sándor Általános Iskola vagy az Arany János Általános Iskola tornatermében hétfőtől-csütörtökig 16.30-18.00 óráig az edzőknél:
Tombor István Tel.: 20/5795-132
Fehér Krisztián: Tel.: 30/611-0003
Asztalos Bálint Tel.: 30/288-3087

Eredményeink:

2013. 09. 14-én Kaposváron került megrendezésre az idei év utánpótlás csapatbajnokság kötöttfogásban.

A versenyen 13 csapat küzdött a bajnoki címért. A Dunaferr SE, a Kaposvár, a Cegléd és a Kecskemét csapatával került egy csoportba.

Az első fordulóban a kaposváriak 21:14 arányban legyőzték csapatunkat, majd a második fordulóban 20:16 arányban a Cegléd csapatától is vereséget szenvedtünk. A harmadik mérkőzésen viszont magabiztos fölénnyel vertük meg a Kecskemét csapatát 25:10-es pontarányban. Az első fordulóban két sportolónk is sérülést szenvedett, mely a Cegléd elleni vereséget nagymértékben befolyásolták. Asztalos Bálint edző Zellei Áron teljesítményét külön kiemelte, aki mind a három mérkőzését magabiztosan nyerte meg és messze kimagasló teljesítményt nyújtott az egész nap folyamán.

A csoportban a harmadik helyen végeztünk, és csak az első két helyezett jutott tovább a legjobb 8 közé. A végelszámolásnál a Dunaferr SE a 9. helyen végzett. (kép 3., 6. melléklet)

A csapat :

Zellei Áron

Zellei Péter

Petrovics Renátó

Szentpáli Zsombor

Kónya Richárd

Szabó Dávid

Kállai József

Gazdag Mátyás

2013. 09. 14-én a Diák I-II. és serdülő kötöttfogású területi bajnokságot Nyársapáton (Cegléd mellett) rendezték.

A három korosztályban 108 versenyző lépett szőnyegre. A Dunaferr SE 4 birkózóval képviseltette magát. Biczó Zoltán két győzelemmel és egy vereséggel, jó birkózással a második helyet szerezte meg. Veres-Kovács Ádám mindkét ellenfelét az első fél percben tussal verte és megnyerte a versenyt. Farkas Zoltán és Szabó Péter szintén az első helyen végeztek. Fehér Krisztián edző mind a 4 versenyző teljesítményével elégedett volt.

Balról-jobbra állnak:

Szabó Péter: I. hely

Biczó Zoltán: II. hely

Farkas Zoltán: I. hely

Veres-Kovács Ádám: I. hely

A Dunaferr SE Birkózó Szakosztálya megkezdte az őszi toborzó-birkózó bemutatók lebonyolítását az általános iskolákban.Az Arany János Általános Iskolában szeptember 16-án, a Dózsa György Általános Iskolában szeptember 17-én került sor az eseményre, melyen az iskolák 1-4. osztályosai több százan vettek részt. A jelentkezés részleteit a mellékelt tájékoztató tartalmazza (1. melléklet). A bemutatón készült képek a 4-es és 5-ös melléklet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe