Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Február 05. 00:49, szerda | Helyi sport
Forrás: Futsal-hungary

Biztos győzelem Gödön

Biztos győzelem Gödön

A DF Green PET csapata 8:2 arányban kerekedett felül a házigazda Gödi SE Futsal otthonában.

Gödi SE Futsal - DF Green Pet FC
2:8 (1 - 4)

Határozottan korán - már az első percben – vezetéshez juttatta csapatát Aradi Csaba, aki később a mesterhármasig sem állt meg. Szűk tíz perccel később Ivacs majd Huber iratkozott fel a góllövők közé, amit a félidő előtt egy hazai találat szépített. Majd a második játékrészben jöhettek a strigulák, Ivacs, Aradi kétszer, és Huber zárta a sort, amire szintén csupán az utolsó öt percben érkezett válasz Horváth révén a hazaiaktól.
Így a Green Pet jelenleg hét ponttal van lemaradva az első helyen tanyázó, még veretlen Dunakeszi Kinizsi Futsaltól, de még sok minden változat, hiszen még négy forduló van hátra a bajnokságból. Legközelebb március 3-án, hétfőn játszanak itthon a futsalos fiúk.


DF Green Pet FC:
Rigó László, Szabó Gergely, Ivacs Gábor, Aradi Csaba, Huber Balázs, Lieszkovszky Zalán, Schrancz László, Rozsos József, Gyenizse Tamás, Németh Tamás, Nagy Attila, Pletser Zoltán, Tamási Gábor.
Gólok: Aradi (3), Ivacs (3), Huber (2)

Gödi SE Futsal:
Vásárhelyi Zoltán, Nábelek György, Krasnyánszki Martin, Szalai Dániel, Horváth Olivér Csaba, Varga Márton, Szilágyi Dániel, Petróczi Tamás, Mangold Carlo, Galla Gábor, Wágner Bálint, Csesznák Tamás, Oláh Dániel.
Gólok: Oláh, Horváth

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt