Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Május 12. 13:30, szombat | Belföld
Forrás: mti

Boban Markovic és Bródy János is fellép a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon

Boban Markovic és Bródy János is fellép a Mézesvölgyi Nyár fesztiválon

Idén is megrendezi Veresegyháza a Mézesvölgyi Nyár elnevezésű szabadtéri rendezvénysorozatot.

A szervezők ezúttal két helyszínen több mint 20 színházi és gyermekprogrammal, valamint koncertekkel várják az érdeklődőket július 6. és augusztus 25. között.

A Veres1Színház által szervezett Mézesvölgyi Nyár programsorozat július 6-i nyitóelőadásán az ExperiDance Produkció lép fel Nagyidai cigányok című tánckomédiájával a Búcsú téri nagyszínpadon. Szintén a nagyszínpadon láthatja a közönség a Bob herceg című nagyoperettet július 20-án Kállai Bori és Dósa Mátyás főszereplésével - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Július 28-án Bródy János, augusztus 3-án pedig a Boban Markovic Orkestar ad koncertet Veresegyházon. A világhírű szerb trombitaművész zenekara sztárvendégként Tóth Gabi énekesnőt látja majd vendégül a nagyszínpadon.

A vígjátékok kedvelői július 13-án Pindroch Csaba, Schell Judit és Molnár Piroska főszereplésével a Boeing, Boeing című komédiát láthatják a Mézesvölgyi Nyár nagyszínpadán; ugyanitt augusztus 17-én Gesztesi Károly és Beleznay Endre főszereplésével kerül műsorra Ray Cooney A miniszter félrelép című vígjátéka.

Több családi program is lesz a nagyszínpadon, így július 20-án Kocsák Tibor új mesemusicalje, a Rigócsőr királyfi kerül színpadra, augusztus 4-én Halász Judit ad koncertet, augusztus 25-én pedig, a rendezvénysorozat zárásaként Presser Gábor és Sztevanovity Dusán A padlás című musicaljét láthatja a közönség a Győri Nemzeti Színház előadásában.

A közlemény szerint a veresegyházi nagyszínpad mellett, amely Pest megye legnagyobb szabadtéri helyszínének számít 1344 fős befogadó képességével, egy 400 néző befogadására alkalmas, második színpadot is létrehoznak a Fabriczius udvarban, amely mesedarabok, illetve kamaraelőadások helyszíne lesz. Itt láthatja a közönség egyebek mellett Kern András főszereplésével A kellékes című darabot július 11-én, Pokorny Lia Dolgok, amikért érdemes élni című színházi játékát augusztus 8-án, valamint Vándor Évával a Shirley Valentine című komédiát augusztus 22-én.

A fesztivál részletes programja és további információk megtalálhatóak a Mézesvölgyi Nyár 2018 honlapján: http://mezesvolgyinyar.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára