Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Brad megalázta Anistont

Brad megalázta Anistont

Legutóbbi interjújában Brad Pitt kifejtette, hogy mennyire rosszul érezte magát házasságában, és a legjobb dolog amit életében tett, Jennifer Aniston elhagyása volt.

Épp elég tragikus Jennifer Aniston számára már az is, hogy nagy eséllyel elveszíti anyját, de még volt férje is rúgott bele egy hatalmasat. Brad Pitt a Parade magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy életében nem unatkozott annyira, mint a kilencvenes években. Nem találta a helyét a világban, mint sztár, és mindent megtett azért, hogy olyan filmekben szerepelhessen, amelyekben érdekes lehet az élete. Konkrétan Jennifer Anistont is csak azért vette feleségül, mert a házasságtól remélte, hogy felrázza egy kicsit. Azonban ugyanolyan szánalmasnak érezte az egész létét, mert semerre sem haladt, és egyre távolabb került attól, hogy apa lehessen. Így élete legokosabb döntése volt, amikor elhagyta Jent, és Angelina Jolie-t gyermekei anyjává tette. Most pedig boldogabb, mint valaha, hiszen azzal a nővel van és alapított családot, akiben megtalálta az igazi szerelmet. Vagyis Anistonnak igaza volt anno, mikor azt mondta, hogy Brad agyából hiányzik az érzelmekért felelős chip.

A rendkívül kedves mondatokat ex-neje irányába, azóta Bradley is megbánta. Ugyanis tegnap a Parade interjú megjelenésével egy időben kiadott egy hivatalos közleményt, amelyben elnézést kér a szavaiért. Szerinte a mondandója félreérthető, és nem fejtette ki teljes mértékben valódi gondolatait. Mivel azt szerette volna tudatni a világgal, hogy nem az egykori Jóbarát miatt volt unalmas az élete, hanem ő maga volt az. Így Jen akármennyire is szerette, és tett meg mindent érte, az semmit nem ért.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.