Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Április 08. 06:12, szombat | Sport

Bronzot érő Miskolc Rallye!

Bronzot érő Miskolc Rallye!

ORC Abszolút: 7. hely, P12: 3. hely, ORC-2WD: 3. hely. Ezek az eredményei a Nedecki - Kovács rally párosnak a HELL 23. Miskolc Rallye-n.

Nedecki László - Kovács Géza
Lada VFTS - HBRK ASE
Miskolc Rally 2017.03.29-04.02.

Vadkutyával beszélgetek a nagy túlélő túra után.
Jól sejtem, hogy most a bronzérem is „aranyosan” csillog számotokra?
- Az első gyors első kilométereiben kaptunk egy defektet (valaki úgy gondolta, hogy a látvány mindent megér és kitették a gumit az út közepére), konkrétan a felninkből hiányzott egy darabka. A futóművünket szétütötte a kerék összetartásunk egy gyors egy gumivászonra kopását eredményezte.
Ez a defekt sok időt elvett tőlünk, már a rövidebb szakaszon kaptunk 20 másodpercet, majd a következő Garadna-Mályinka szakaszon még további 20-30 másodperc hátrányt szedtünk össze.
Szerencsére a szervizben a fiúk orvosolták a problémákat a futóművet sikerült majdnem rendbe tenni. (balra nem akart kanyarodni az autó, de a Lada mindenre képes). A pályák elég felhordásosak voltak, amit bizonyít a sok baleset is. A tapadás a legrosszabb minőségű pályán a Kánó-i gyorsaságin volt.

Ismerős pályák voltak számotokra, de mely szakasz izzasztott meg benneteket a legjobban és miért?
- A pályák valóban ismerősek voltak, a legrosszabb a Kánó-Imola-Ragály gyorsasági szörnyű aszfaltnak éppen nem nevezhető útszakasz.



A képek alapján rengeteg néző látogatott ki a gyorsokra, és a célceremóniára. Milyen érzés volt végre a „nép” között csapatni?
- Ez mindig fantasztikus érzés, hiszen nézők nélkül nincs rally "mutass valamit a népnek, őket kell megnyerned"!
Nagyon jólesik, amikor meghallják a VFTS (VADKUTYA) hangját, és őrjöngve ugrálnak az emberek a pálya szélén.

Egy „új” autóval álltatok rajthoz a versenyen. Mennyire sikerült beülni azt és az Ózd rallyra jó „tesztnek” bizonyult a Miskolc Rally?
- Az autót teljesen újra építettük a tavaly utolsó versenyre elkészült motort sikerült teljesen beállítani és csodásan muzsikált. Az autó teljesen meg van szokva, hiszen évek óta ezzel a géppel rójuk a kilométereket és természetesen Ózdon is bízunk a legjobbakban.

Ha újra rajtolhatnál, mit tennél másképp ha tehetnéd?
- Az első gyors első kilométerén picikét lassabban érkeznék és akkor talán épen marad a felni és a kicsúszással nem vesztettünk volna időt.

Harmadik helyen végeztetek egy erős mezőnyben. Mennyire vagy elégedett a teljesítményetekkel?
- Az időeredmények is mutatják, hogy 5 másodpercen belül volt 4-5 autó és igazi párharc alakult ki a verseny folyamán, ahol bárki esélyes volt a győzelemre. Ennek függvényében és az elszenvedett kisebb baleset miatt az időeredmények megmutatták a helyünket, hogy esélyesek vagyunk a dobogón végezni.
Természetesen nagyon örültünk Gézával a harmadik helynek, hiszen küzdelmes hétvége állt mögöttünk.

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team.

Üdvözlettel:
Nedecki László - Kovács Géza - " vadkutyák "

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.