Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. November 13. 18:08, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Budapestre tartó gépen verekedett össze két lett férfi

Budapestre tartó gépen verekedett össze két lett férfi

Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélt a bíróság két lett állampolgárságú férfit, mert másfél hete ittasan összeverekedtek egy Londonból Budapestre tartó repülőgépen

- közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel. Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 18 éves és a 20 éves férfi november 4-én éjfél körül a Wizz Air légitársaság repülőgépén ittas állapotban először hangoskodással zavarta az utasok nyugalmát, egyikük agresszívan követelte a légiutas-kísérőktől, hogy szolgálják ki őket szeszes itallal. Ezután összeszólalkoztak egymással, a landolás idején már dulakodtak, egymást ütötték, eközben egyiküknek eleredt az orra vére.

A két külföldi férfit gyorsított eljárásban, még az őrizet ideje alatt, 72 órán belül bíróság elé állították.

A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság garázdaság miatt 750 ezer, illetve 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte őket. Az ítélet jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni