Városlista
2021. március 2, kedd - Lujza

Hírek

2016. Március 18. 07:58, péntek | Helyi

Buli, foci és jótékonyság

Buli, foci és jótékonyság

A diszkóba, buliba járó korosztályt kívánják megszólítani, és összefogásra buzdítania tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap délutánján.

Ezúttal Pecsét István harcát szeretnék segíteni méghozzá két fronton.

Március 23-án, a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap délutánján egy ötcsapatos amatőr kispályás labdarúgó tornán fog szerepelni a nagy nevekből álló DJ Válogatott, majd egy éjszakába nyúló buliba invitálnak mindenkit, aki jól akarja érezni magát és nem utolsó sorban segíteni kíván Istvánnak, embert próbáló küzdelmében.

A buli királyai a Dunaújváros Sportcsarnok parkettáján megütköznek – várhatóan nagyszerű hangulatban – a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Válogatottjával, a Dunaújvárosi Médiahát válogatottjával, a DAC kézilabda csapatának legjobbjaival és a szebbik nem képviseletében pályára lépő Pálma FC csapatával. A lebonyolítás körmérkőzéses rendszerben történik, a kezdést jelző sípszó 16 órakor fog megszólalni, remélhetőleg nagy érdeklődés mellett. A rendezvény TELJES BEVÉTELE (a labdarúgó programra 500.- forint lesz a belépő, aki pedig a buliban is ott akar lenni, az 800.- forint ellenében teheti ezt meg) István gyógykezelésére lesz fordítva. Mindannyian nagyon bízunk abban, hogy fiatal barátunk megnyeri a csatát – melletted állunk István, majd meglátod, hogy milyen sokan!

A rendezvény fővédnöke Kovács Judit Gabriella, a DVG Zrt Igazgatósági tagja, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 00:00, kedd | Helyi

TETTEN ÉRT SZABÁLYSÉRTŐ

A rendőrök elejét vették a tragédiáknak a 7-es számú főúton, Székesfehérvárnál.

2021. Március 01. 12:19, hétfő | Helyi

EMLÉKEZETES SZÜLETÉSNAP

Zétény a harmadik születésnapján rendőrautóval érkezett a ,,munkahelyére”.

2021. Február 23. 00:00, kedd | Helyi

SZABÁLYTALAN RAKOMÁNYRÖGZÍTÉS MIATT SZŰRTÉK KI A FORGALOMBÓL

A rendőrök megakadályozták a tehergépkocsi továbbhaladását.

2021. Február 19. 08:06, péntek | Helyi

Férfi röplabda Extraliga - Kecskeméti siker Dunaújváros ellen

A Kecskemét vendéglátóként négy szettben kerekedett a Dunaújváros fölé a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szerdai mérkőzésén.