Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. December 22. 10:32, szerda | Helyi

Cigit kért, majd kést rántott

Cigit kért, majd kést rántott

„Ennek így kellett történnie.” – mondta az az ismeretlen tettes, aki kirabolt hétfőn délután egy dunaújvárosi vegyesboltot. A rendőrök az elkövető felkutatásában a lakosság segítségét kérik.

Dunaújváros, Apáczai Csere János utcában lévő vegyesboltba tegnap délután 17 óra 13 perckor egy ismeretlen férfi lépett be. Arcát sállal takarta el. Amikor a kasszához lépett, cigit kért, majd miután az eladó a dohányárut odaadta neki, kabátjából előrántott egy 28-30 cm hosszú kést, és a bevételt követelte.

Miután a férfi a kasszában lévő pénzt magához vette, az ajtó felé indult, majd megfordult, és ennyit mondott: „Ennek így kellett történnie.” Majd ezt követően kilépett az üzletből.

A megfenyegetett hölgyön kívül a rablás elkövetésekor még egy eladó tartózkodott az üzletben, illetve közben belépett egy vásárló is, de ő nem vette észre, hogy bűncselekmény történik.

Miután a férfi távozott, az eladók egyből értesítették a rendőrséget, de a további vásárlókat még kiszolgálták.

A rabló, aki az eladók által adott személyleírás alapján kb. 30 éves, kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, „O” lábú, vékony, hosszúkás arcú, fehér bőrű férfi, az elkövetéskor „négerbarna” színű bársonynadrágot, fekete dzsekit, fekete sapkát és fekete kesztyűt viselt, és arcát egy fehér, pamutsállal takarta el.

Kérik, hogy aki a férfit a személyleírás alapján felismeri, a bűncselekmény elkövetésének időpontjában a bolt környékén járt, és a személyt látta, vagy a bűncselekmény elkövetéséről bármit tud, az jelentkezzen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon a 25/510-510-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.