Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Szeptember 19. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Claudia férjhez megy?

Claudia férjhez megy?

Az egyik napilap információ szerint Liptai Claudia férjhez megy. A hír állítólag a műsorvezető édesapja kotyogta ki... De vajon mennyire lehet biztos Liptai István információja?

Köztudott ugyanis, hogy Liptai István, és Claudia viszonya nem éppen felhőtlen. A műsorvezető többször lenyilatkozta: édesapja megkeserítette gyerekkorát. Ráadásul az utóbbi időben rendre születtek cikkek arról, hogy az apa nagyon szeretné, ha lánya tartaná vele a kapcsolatot, ám a találkozók elmaradoznak, két hónapja nem találkoztak. Ennek ellenére István a Blikknek most azt nyilatkozta, Claudia férjhez menne régi-új kedveséhez, Péterhez. A frigyet egyelőre nehezíti, hogy a tévés szakember házasságban él, tehát még el kell válnia. Liptai István azonban azt is tudni véli, lánya gyermeket szeretne egykori főnökétől.

Ha Liptai István valóban jól informált, vajon mit szól majd kotyogásához Claudia, aki az utóbbi időben teljes mértékben visszavonult a nyilvánosság elől? És miért kell egy apának a nagy nyilvánosság előtt beszélnie híres lánya magánéletéről? Hamarosan nyilván kiderül, miként alakul ezek fényében a Liptai család élete.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.