Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Csak hazudja terhességét Beyoncé?

Csak hazudja terhességét Beyoncé?

Augusztus végén büszkén mutogatta növekvő pocakját Beyoncé, ám azóta valahogy eltűnt első gyermekének a nyoma. A jelenség számos kérdést felvet.

 Bő egy hete végre bejelentette Beyoncé Knowles, hogy teljesült legnagyobb álma, és gyermeket vár. A pocakját büszkén simogató díva pedig nemcsak a boldog anyukák közé lépett, de egyben az MTV történetének legnézettebb adását is összehozta a nagy hírrel. Így nem volt nehéz megfejteni, hogy a gyermekáldásra készülő Beyoncét és párját, Jay-Z-t egy szabad szemmel is jól látható összeggel támogatta a zenecsatorna, amiért a VMA-ig titkolják az örömüket. Sőt, elképzelhető, hogy nincs is semmi változás a zenészpáros életében... Bey gömbölyödő pocakja ugaynis hirtelen eltűnt. Legalábbis szűk felsőben nem látszott, hogy egy baba növekedne a hasában, miközben harmincadik születésnapját ünnepelte pár napja. Ez pedig azonnal beindította a pletykákat, miszerint nem is várandós, csupán a show miatt lett az egész kitalálva.

Persze akkor még szereznie kellene majd egy babát, hiszen örökre nem maradhat ál-terhes. Vagyis valószínűleg az a megoldás, hogy valóban gyermeket vár, csak még nem lépett a második trimeszterbe, így nem látszik rajta. Ezért egy műhasat kapott, hogy nagyobb legyen a szenzáció. Amit állítólag a Video Music Awards egyik szervezője ki is kotyogott...

Címkék: beyoncé

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)