Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 03. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: mti/Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Csak néhol várható hózápor

Csak néhol várható hózápor

Kedden már csak néhol várható hózápor, a legtöbb helyen olvadni fog a hó - mondta Simon Gergő meteorológus hétfő délután az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján közzétett videofelvételen.

A szakember azt mondta, kedden csak a borongósabb északkeleti tájakon maradhat meg a hó, másutt olvadásra kell számítani. Azokon a havas tájakon, ahol kiderül az ég, mínusz 10 Celsius-fokig is lehűlhet a levegő, másutt mínusz 5 és 0 fok között alakulnak a minimumok.

Kedden napközben északkeleten tartósabban megmaradhat a köd, ott ónos szitálás is lehet. Néhol előfordulhat kisebb futó hózápor, emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap.

A folytatásban is téli idő várható. Szerdán és csütörtökön a maximumok is fagypont körül lesznek, a minimumok mínusz 10 fok körül alakulnak majd - tette hozzá a meteorológus.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére