Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2013. Február 28. 13:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Csalás volt a kecskét mentő malac hőstette

Csalás volt a kecskét mentő malac hőstette

Csalás az a videó, amelyen egy malac egy fuldokló kecskegidát segít ki egy tavacskából az Egyesült Államokban. A felvétel tavaly ősz elején került fel a világhálóra, és azóta hétmillióan voltak rá kíváncsiak.

A képeken a gida keservesen mekeg, pánikba esik és többször a víz alá merül, mire a malac beleveti magát a vízbe, a kecskéhez úszik, majd határozott mozdulatokkal a partra tereli, amely még két méterre sincs a gida fuldoklásának helyétől.
A Comedy Central nevű tévécsatorna közölte: két dologgal csalt, egyrészt a disznó nem ösztönösen és önszántából cselekedett, mivel hivatásos "állatszínész", másrészt a malacnak nem kellett úsznia, mert a stáb műanyagjárdát épített neki a víz alatt - adta hírül a brit Metro újság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 17:05, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! Paradicsomos-szardellás tagliatelle - VIDEÓ

Gyors és egyszerű olasz tésztát szeretnél készíteni, ami finom is? Robi mutat nekünk egyet!

2020. Szeptember 24. 16:08, csütörtök | Bulvár

Film készül a brit egészségügynek milliókat gyűjtő százéves katonáról

Film készül Sir Tom Moore-ról, a brit hadsereg százéves veteránjáról, aki tavasszal csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára a koronavírus járvány elleni küzdelem segítésére.

2020. Szeptember 24. 13:02, csütörtök | Bulvár

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Sophia Loren 86 évesen az Előttem az élet című Netflix-drámával tér vissza 11 évnyi szünet után ismét a film világába. A produkciót fia, Edoardo Ponti rendezte.

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.