Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Február 21. 18:54, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Csapadékos, szeles lesz a hétvége

Csapadékos, szeles lesz a hétvége

Szombaton esőre, záporra, vasárnap erős szélre számíthatunk a köpönyeg.hu előrejelzése szerint. A változékony idő jövő héten is megmarad, a hőmérséklet 10 fok körül alakul március első napjaiban.

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és az északnyugati tájakat leszámítva többfelé várható eső, zápor. ÉNy-on csak elszórtan lesz csapadék. Napközben megerősödik az ÉNy-i szél. 6 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Vasárnap már gyakrabban szakadozik fel a felhőzet. Északon és nyugaton csak elszórtan, délen és keleten többfelé számíthatunk újabb esőre, záporra. Erős marad a szél.

Hétfőn erősen felhős marad az ég, de már csak néhol fordul elő kisebb eső, záporeső. A szél K-ire, DK-ire fordul.

Kedden az ország nagy részén már több órára kisüt a nap, erősen felhős tájak inkább csak északkeleten lehetnek. Itt gyenge eső sem kizárt.

Szerdán még csak nyugaton, csütörtökön ismét több helyen eshet az eső. A tavasz első napjai is 10 fok körüli, kissé változékony időt hozhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.