Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. December 12. 13:26, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Csökken a gázolaj ára, a benzin ára azonban változatlan marad

Csökken a gázolaj ára, a benzin ára azonban változatlan marad

3 forinttal csökkenti a gázolaj árát szerdától a MOL, a benzin ára nem változik.

A gázolaj átlagára így 424 forintra csökken, a 95-ös benziné marad 395-397 forint marad.A Mol egy hete 3 forinttal csökkentette gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát.

Közben esett az olaj ára a szabadpiacon. Az amerikai könnyűolaj hordónkénti jegyzése 98 dollárig zuhant, a múlt heti 100 dollárról, miután a jelek szerint az európai vezetők nem jutnak egyezségre az államadósság-válság megfékezésével kapcsolatban, Irán pedig valószínűleg a kibocsátás csökkentése mellett fog felszólalni a holnaputáni OPEC találkozón. Az eurozóna vezetői a tervek szerint a múlt heti megegyezés alapján folytatni fogják a költségvetési szabályok szigorítását.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 16:08, csütörtök | Belföld

Az idén 3,5 százalékos gazdasági növekedésre számítanak az elemzők

A tavalyinál mérsékeltebb, ám uniós összehasonlításban így is erős, 3,5 százalékos gazdasági növekedés várható az idén Magyarországon a Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Zrt. szerint.

2020. Február 27. 14:06, csütörtök | Belföld

Minden idők legnagyobb főnyereménye vár az ötöslottó játékosokra

Minden eddigi rekordot megdöntött, 5,252 milliárd forint az ötöslottó várható főnyereménye, amely szinte a teljes felnőtt lakosság kedvét meghozta a lottózáshoz – közölte a Szerencsejáték Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2020. Február 27. 11:00, csütörtök | Belföld

Nem kell áruhiányra számítani a koronavírus miatt

Bár egyes tartós élelmiszerek iránt megnőtt a kereslet, nem kell áruhiányra számítani, és indokolatlan a lakossági felhalmozás

2020. Február 27. 09:57, csütörtök | Belföld

Újabb termékeknél talált problémák miatt bírságolt a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 31 kenhető sajtkészítményt vizsgált a legújabb Szupermenta terméktesztjén, minőségi és jelölési problémák miatt 20 esetben indítottak hatósági eljárást