Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 05. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Advertcomm Advertising

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Közvetlenül a burgenlandi Sonnentherme fürdő mellett, a magyarországi Zsira határában, a Magyar Golf 100 éves évfordulóján 24 órás golfversenyt rendeznek 2011. augusztus 13-14-én.

Nem kérdéses, hogy a színésznő, Csomor Csilla mit keres az eseményen, hiszen sokan tudják róla, hogy több sportágban is jeleskedik, de leginkább a golf szerelmese.

A Barátok közt televíziós sorozatban ismét színre lépő Csomor Csilla nemcsak Berényi Zsuzsaként él egészségtudatosan. Odafigyel étkezésére, a mindennapos mozgásra és a lelki harmóniájára is. Csilla amatőr golfozóként tavasztól őszig játszik. A természet, a jó levegő és a jó társaság Csomor Csilla számára a három legszebb dolog amit megtalált kedvenc sportjában, és amely kapcsán most nagy kihívás elé néz. Több ismert ember társaságában ő is részt vállal játékosként a „maratoni” rekordkísérletben. Magyar – és Guinnes Rekord felállítását kísérlik meg, amely a Sonnengolf Club- ban 2011.augusztus 13-án 12 órkor veszi kezdetét háromszor 8 órás játékidővel, 15 perces szünetekkel. A verseny a Royal and Ancient Golfclub St. Andrews érvényes szabályzata alapján, valamint a Magyar Golfszövetség és a Sonnengolf klub helyi szabályzata szerint zajlik majd. Amatőr és profi résztvevők indulhatnak, 45-ös HCP-től, amire a résztvevők egyénileg jelentkeznek. Egyenlő eredmény esetén az utolsó lyukak eredményei döntenek (9,8,7, 6 és így tovább). Ezen eredmények egyezése esetén pay off az 1. lyuktól.

Ha a rekordkísérlet sikerül, A versenyt követően a Magyar Rekordok bizottsága már a helyszínen kiállítja az oklevelet a magyar rekordról Clubra, és személyre szólóan, és a versenyt követő időszakban a Guinness Rekordnál is bejegyzésre kerül – szintén nem csak a Club, hanem a játékban résztvevők is név szerint

Arra a kérdésre, hogy a verseny után milyen tervei vannak még a nyár utolsó napjaira energikus választ ad:

„Jó barátaim a vitorlázás rejtelmeibe is bevezettek, és ez a sportág is nagyon vonzó lett számomra, ezért hódolni fogok ennek a remek vízi sportnak Csopakon.”

Címkék: Csomor Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.