Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 18. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Damu Roland képtelen lábra állni?

Damu Roland képtelen lábra állni?

A gyógyszerektől sem javul a pszichiátrián fekvő, szívbeteg Damu Roland állapota, akit orvosai haza sem engedtek hétvégére.

A négy és fél év börtönbüntetésre ítélt sorozatsztár ügyvédje továbbra is bízik a felmentésben, ezzel tartja a lelket Rolandban is, aki betegtársai szerint (!) nem követett el nemi erőszakot.

Ügyvédje tegnap meglátogatta a közel két hete pszichiátrián fekvő, de szívbetegséggel is kezelt Damu Rolandot. A színész maga kérte, hogy a pótapjaként emlegetett védője menjen be hozzá a kórházba.

- Rosszul van Roland. Sőt, úgy látom, hogy egyre rosszabbul, a hétvégi eltávozásra sem engedték ki. Mindennap beszélünk telefonon, és vasárnap arra kért, látogassam meg, mert félelmei vannak, és én másnap teljesítettem a kérését. A kardiológiai és a pszichiátriai problémái közül az utóbbi súlyosbodott, a kezelőorvosával is konzultáltam, aki azt mondta: olyan súlyú az állapota, hogy egyelőre szó sem lehet arról, hogy kiengedjék. Roland külsején is látható, hogy nagyon nincs jól, sápadt és kába a gyógyszereitől - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, aki a tegnapi postával még mindig nem kapta kézhez a másodfokú ítéletet, márpedig e nélkül nem nyújthatják be a felülvizsgálati kérelmet. Pedig Damunak a felmentésben van minden bizodalma.

- Csak azzal tudom tartani benne a lelket, hogy amint megérkezik a dokumentum, azonnal a Kúriához fordulunk, mely - reményeim szerint - megfelelő jogorvoslatot fog adni. Vasárnap lejárt az igazságügyi orvosszakértői vélemények beadásának a határideje, és ezen a héten a bíróság eldönti, jogosnak tartják-e halasztási kérelmünket a börtönbüntetés megkezdése alól. Szerencsére a kórházban pozitívan állnak Rolandhoz a betegtársai, az a tapasztalata, hogy bíznak az ártatlanságában és meggyőződésük, hogy nem követte el a nemi erőszakot. Nem érte semmilyen bántás, amióta bent van, ami némileg könnyít a helyzetén - tette hozzá a sztárügyvéd.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára