Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2011. Szeptember 13. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Demcsák Zsuzsa nemet mondott

Demcsák Zsuzsa nemet mondott

A nyári, ominózus fürdőruhás műsorvezetés után nem csupán a Mokka nézői, de az egyik férfimagazin főszerkesztője, Pantl Péter is szívesen látta volna levetkőzve Demcsák Zsuzsát. A szép tévés azonban nemet mondott.

Zsuzsa elmondta, nagyon jóban van Pantl Péterrel, de ez nem befolyásolta döntését, és határozottan elutasította a felkérést. A Mokka műsorvezetője arról is beszélt, nem csupán nem vetkőzik címlapokon, hanem az öltözékét is mindig úgy válogatja össze, hogy inkább sejtessen, mintsem túl sokat mutasson. Nem híve a köldökig érő dekoltázsnak, és a combtőig sliccelt szoknyáknak.

Demcsák azzal is indokolta nemleges döntését, hogy ő már kétgyermekes, harmincas anyuka, akinek egyáltalán nem lenne ildomos ruha nélkül, vagy lenge öltözékben pózolnia.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!