Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2018. Március 25. 20:54, vasárnap | PR

Diákmunka, de hol?

Diákmunka, de hol?

Napjainkban nehéz olyan iskolaszövetkezetet találni, ami korrektül, a diákok igényeit szem előtt tartva segíti őket munkához jutni, rendesen, időben, pontosan fizeti ki a bérüket.

Illetve olyan iskolaszövetkezetet is nehéz találni, akikkel az előbbiek mellett a megrendelők is elégedettek, mivel gyorsan, rugalmasan reagálnak az új munkalehetőségekre, hamar kiközvetítik a dolgozni vágyó diákot. Nehéz ilyet találni, de nem lehetetlen. Bemutatunk egyet, hogy látni lehessen, létezik ilyen iskolaszövetkezet.
A Márton Áron Iskolaszövetkezetben (MADS) tudják, hogy a legnagyobb elismerés az, ha a dolgozni kívánó diák egy már náluk munkát vállaló diák ajánlása alapján találja meg őket. Hiszen az ajánlás már egy olyan pozitív visszajelzés, ami csak akkor következik be, ha a már ott dolgozó diák elégedett a körülményekkel, rugalmassággal és pontossággal.
Az iskolaszövetkezet szempontjából diáknak számít mindenki, aki nappali tagozaton tanul, akár érettségi előtt vagy után, 16. életévét betöltötte, azzal a kiegészítéssel, hogy iskolai szünetben a betöltött 15.életév a munkavállalás alsó korhatára, tanulói jogviszonyát hitelt érdemlően igazolni tudja. A vállalat több, mint 29.000 tagjának hála képes gyakorlatilag minden olyan munkaerő igényt ellátni, ami nem igényel több éves szakmai tapasztalatot.


Megrendelői szemszögből látszik, hogy nagy előny, ha a diákszövetkezet minden munkalehetőségre nyitott, hiszen az új cégek csak színesítik a vállalati kultúrájukat. Fontos továbbá, hogy megbízható, munkájukra igényes, azt biztosan elvégző munkaerőt közvetítenek ki, hiszen nem véletlen, hogy a megrendelőik 90%-a elégedett a MADS által delegált diákokkal, azok hozzáértésével. A rugalmasság és gyorsaság is beletartozik egy magára valamit adó iskolaszövetkezet jó tulajdonságai közé, hiszen a megrendelő a lehető legrövidebb idő alatt szeretné megtalálni az aktuális nyitott pozíciók betöltésére alkalmas személyeket. Contact centerüknek hála a MADS Iskolaszövetkezet rövid időn belül sok jelentkezőt tud megkeresni. Mindemellett megrendelőik szerint sok más iskolaszövetkezettel ellentétben náluk nem merülnek fel túlzott adminisztratív problémák, felesleges papírmunkák és extrémebb kérésekkel is meg lehet őket keresni.


Ez még nem minden, hiszen a diákoknak valahol látniuk, olvasniuk kell a munkalehetőségeket. Erre nyújt lehetőséget, hogy a vállalat számos platformon eléri őket, pont olyan helyeken, ahol a diákok rendszeresen megfordulnak. Igen, kihasználják a közösségi média és az internet nyújtotta lehetőségeket, hiszen a mai diák generáció, ha bármire szüksége van, elsőnek az internethez nyúl. Akár diákként keresel munkát, akár fiatal, jó munkaerőre van szükséged vállalatod számára, keresd a MADS csapatát elérhetőségeik valamelyikén.

Címkék: diákmunka

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 13:45, csütörtök | PR

Milyen hatással van a világra az új mozi premierek csúszása?

A vírusválság sok iparágat parkolópályára tett 2020-ban, és elvett tőlünk jó néhány régen várt filmpremiert. Ennek viszont hosszan gyűrűző hatása van. Megnéztük, mit tett a COVID-19 a filmekkel és a filmiparral.

2020. November 27. 07:12, péntek | PR

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Egy nyomtatóhoz nem olyan nehéz kiválasztani a megfelelő patront, ám ettől még el lehet rontani a vásárlást, ha figyelmetlenek vagyunk. Ha az egész folyamat online történik, érdemes ellenőrizni néhány alapinformációt.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.