Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 25. 20:54, vasárnap | PR

Diákmunka, de hol?

Diákmunka, de hol?

Napjainkban nehéz olyan iskolaszövetkezetet találni, ami korrektül, a diákok igényeit szem előtt tartva segíti őket munkához jutni, rendesen, időben, pontosan fizeti ki a bérüket.

Illetve olyan iskolaszövetkezetet is nehéz találni, akikkel az előbbiek mellett a megrendelők is elégedettek, mivel gyorsan, rugalmasan reagálnak az új munkalehetőségekre, hamar kiközvetítik a dolgozni vágyó diákot. Nehéz ilyet találni, de nem lehetetlen. Bemutatunk egyet, hogy látni lehessen, létezik ilyen iskolaszövetkezet.
A Márton Áron Iskolaszövetkezetben (MADS) tudják, hogy a legnagyobb elismerés az, ha a dolgozni kívánó diák egy már náluk munkát vállaló diák ajánlása alapján találja meg őket. Hiszen az ajánlás már egy olyan pozitív visszajelzés, ami csak akkor következik be, ha a már ott dolgozó diák elégedett a körülményekkel, rugalmassággal és pontossággal.
Az iskolaszövetkezet szempontjából diáknak számít mindenki, aki nappali tagozaton tanul, akár érettségi előtt vagy után, 16. életévét betöltötte, azzal a kiegészítéssel, hogy iskolai szünetben a betöltött 15.életév a munkavállalás alsó korhatára, tanulói jogviszonyát hitelt érdemlően igazolni tudja. A vállalat több, mint 29.000 tagjának hála képes gyakorlatilag minden olyan munkaerő igényt ellátni, ami nem igényel több éves szakmai tapasztalatot.


Megrendelői szemszögből látszik, hogy nagy előny, ha a diákszövetkezet minden munkalehetőségre nyitott, hiszen az új cégek csak színesítik a vállalati kultúrájukat. Fontos továbbá, hogy megbízható, munkájukra igényes, azt biztosan elvégző munkaerőt közvetítenek ki, hiszen nem véletlen, hogy a megrendelőik 90%-a elégedett a MADS által delegált diákokkal, azok hozzáértésével. A rugalmasság és gyorsaság is beletartozik egy magára valamit adó iskolaszövetkezet jó tulajdonságai közé, hiszen a megrendelő a lehető legrövidebb idő alatt szeretné megtalálni az aktuális nyitott pozíciók betöltésére alkalmas személyeket. Contact centerüknek hála a MADS Iskolaszövetkezet rövid időn belül sok jelentkezőt tud megkeresni. Mindemellett megrendelőik szerint sok más iskolaszövetkezettel ellentétben náluk nem merülnek fel túlzott adminisztratív problémák, felesleges papírmunkák és extrémebb kérésekkel is meg lehet őket keresni.


Ez még nem minden, hiszen a diákoknak valahol látniuk, olvasniuk kell a munkalehetőségeket. Erre nyújt lehetőséget, hogy a vállalat számos platformon eléri őket, pont olyan helyeken, ahol a diákok rendszeresen megfordulnak. Igen, kihasználják a közösségi média és az internet nyújtotta lehetőségeket, hiszen a mai diák generáció, ha bármire szüksége van, elsőnek az internethez nyúl. Akár diákként keresel munkát, akár fiatal, jó munkaerőre van szükséged vállalatod számára, keresd a MADS csapatát elérhetőségeik valamelyikén.

Címkék: diákmunka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat