Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2013. Február 25. 18:00, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Disneylandet csináltak lakásukból

Disneylandet csináltak lakásukból

Disneylandet, vagy inkább Disney-raktárat csinált lakásából egy brit pár: mindent ellepnek benne a Disney-figurák és egyéb emléktárgyak a Disney-rajzos esőkabátoktól az edényfogó kesztyűkig.

A brightoni pár eddig 50 ezer fontot - 17,5 millió forintot - áldozott figurákra és emléktárgyakra. Több mint százszor voltak a floridai Disney Worldben és a párizsi Disneylandben, főként ezekből származik gyűjteményük.
Ugyan kinőttek már a gyermekkorból - Nicky Ewens 23 éves, párja, Ben Whitmore 24 esztendős - ám állandóan gyereknek érezhetik magukat, mivel családjaikban hagyomány a Disney-mánia, szüleik szintén megszállottak, így a két fiatal kellően inspiráló közegben nőtt fel.
"Egyik első emlékem, hogy egy Mickey egérrel játszom a fürdőkádban. Remek mulatság Disney-relikviákat gyűjteni, és egyenesen visszavisz gyerekkoromba" - idézte a brit Metro újság Ewenst.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 17:05, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! Paradicsomos-szardellás tagliatelle - VIDEÓ

Gyors és egyszerű olasz tésztát szeretnél készíteni, ami finom is? Robi mutat nekünk egyet!

2020. Szeptember 24. 16:08, csütörtök | Bulvár

Film készül a brit egészségügynek milliókat gyűjtő százéves katonáról

Film készül Sir Tom Moore-ról, a brit hadsereg százéves veteránjáról, aki tavasszal csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára a koronavírus járvány elleni küzdelem segítésére.

2020. Szeptember 24. 13:02, csütörtök | Bulvár

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Sophia Loren 86 évesen az Előttem az élet című Netflix-drámával tér vissza 11 évnyi szünet után ismét a film világába. A produkciót fia, Edoardo Ponti rendezte.

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.