Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. December 06. 00:46, kedd | Helyi

Dobjunk egy macit a beteg gyerekeknek!

Dobjunk egy macit a beteg gyerekeknek!

Idén is a Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet Gyermekosztályának javára ajánlja fel jégkorong együttesünk a “Dob egy macit” elnevezésű jótékonysági akción összegyűjtött plüssállatokat.

Jótékonysági akciót szervez a közelgő ünnepek tükrében a december 9-i, Fehérvári Titánok elleni mérkőzésre a Dunaújvárosi Acélbikák menedzsmentje. Az akció célja és lebonyolítása nem lesz ismeretlen szurkolóink számára, hiszen az elmúlt években már több hasonló jótékonysági kezdeményezése is volt együttesünknek, mely ezúttal is gyermekek napjait igyekszik szebbé varázsolni.

Arra kérjük tehát a Dunaújvárosi Acélbikák – Fehérvári Titánok elleni meccsre kilátogató drukkereket, hogy hozzanak magukkal egy-egy plüssállatot a találkozóra, s a játékokat az első hazai gól pillanatában (gól nélküli mérkőzés esetén az lefújás után) dobják be a jégre. Az így összegyűjtött játékokat a Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet Gyermekosztályának javára ajánlja fel a DAB, melynek játékosai 2016. december 14-én, délután kettő órától adják át a plüssöket a beteg gyermekeknek.

Szurkolóink számára is készülünk azonban egy akcióval, azok ugyanis, akik a DAB-Titánok mérkőzésére plüssállattal érkeznek, fél áron vehetik meg belépőiket. Ráadásul a mérkőzésre kilátogató gyermekek sem maradnak ezúttal üres kézzel, hiszen aznap a Mikulás is jelen lesz a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, puttonya pedig sok szépet és jót rejteget a jó gyermekek javára.

A kedvezményes jegyárak a plüssállattal érkezőknek: Ülő felnőtt: 750 Ft Ülő diák/nyugdíjas: 450 Ft Álló felnőtt: 450 Ft Álló diák, nyugdíjas: 250 Ft

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.