Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Április 09. 23:19, hétfő | Helyi
Forrás: msn mai nap

Drog hatása alatt gyilkolhatott a kulcsi mészáros

Drog hatása alatt gyilkolhatott a kulcsi mészáros

A borzalmak házává vált a H. család kulcsi otthona, ahol a 24 éves H. Csanád Jutas machetével kaszabolta le négy családtagját, másik hármat pedig súlyosan megsebesített.

A Duna-part közelében épült ház jómódról árulkodik, senki sem gondolná, hogy H. Ferenc építési vállalkozó fia mészárszékké változtatta a családi fészket. A megdöbbent helybeliek is csak találgatják, miért gyilkolta halomra Csanád Jutas a nagyszüleit, édesapját és a testvérét, akik a házban haltak meg, és miért fordult édesanyja, lánytestvére és annak barátja ellen.

Ők túlélték a vérfürdőt, az anyát életveszélyes állapotban a budapesti ÁEK-be, a volt Honvédkórházba szállították. A lánytestvért Székesfehérvárra, barátját pedig Dunaújvárosba vitték a mentők súlyos sérülésekkel.

A fiú a családi ház ajtajában futott össze a menekülő ámokfutóval, aki habozás nélkül őt is megtámadta. A vérző fiúnak még volt annyi ereje, hogy riassza a rendőrséget és a mentőket.

H. Csanád Jutas a vérfürdő után a kerti ligeten át a Dunához rohant, ahol aztán déltájban megtalálta őt a Terrorelhárító Központ (TEK) kutyája.

Nem akarta eldobni a véres machetét és a kést, a kommandósok felszólítása ellenére csak tompán meredt maga elé, ezért a TEK-esek végül lesöpörték a lábáról. Elfogása után derült ki, hogy a mészárlás közben a saját kezét is megvágta, ezért őt is kezelésbe vették az orvosok – ugyanabba a dunaújvárosi kórházba került, ahol egyik áldozata életéért is küzdöttek. Ezután vitték a helyi rendőrkapitányságra.

„Nem éreztünk rajta alkoholszagot, de a szeme úgy meredt ki a fejéből, mint aki berúgott" – árulta el a Blikknek az akció egyik résztvevője.

A helyszínen a Blikk arról értesült, hogy a gyilkos szobájában nagy mennyiségű nyugtatót, altatót és egyéb hallucinogén hatású gyógyszert, illetve ismeretlen összetételű tablettákat találtak.

Mindenesetre az elfogásakor tanúsított furcsa viselkedése, illetve maga a szörnyű tett is arra utalhat, hogy kábítószer hatása alatt állhatott. Elképzelhető, hogy a ma egyre jobban terjedő dizájnerdrogok valamelyikét vette be. Az elmúlt két évben két családirtást is elkövettek már ilyen szerek hatása alatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.